Editorial: Mi-e milă de tine, Raluca Turcan!!!

                      Acum, la ora la care scriu, sunt oamenii în stradă. Se strigă împotriva legilor justiției, legi adoptate astăzi în Parlament. Suntem liberi să strigăm și să ieșim în stradă pentru orice ne nemulțumește. Doar asta am câștigat în 27 de ani. Țipăm și ne războim unii cu ceilalți, suntem români împotriva românilor. Pe rețelele de socializare, invitațiile la manifestațiile de pe stradă sunt… sponsorizate. Ce să mai crezi?! În democrația sălbatică în care trăim nimic nu mai miră pe nimeni. De când l-au împușcat Iliescu și acoliții pe Ceaușescu, în Sfânta zi de Crăciun, parcă suntem blestemați, în fiecare decembrie strigăm pe străzi. Suntem haotici, nu știm să alegem, nu am învățat nimic…, ne creștem copiii într-o atmosferă de scandal și mahala… ce vor povesti ei copiilor lor?! ”Amintiri din decembrie”!

                      Mă uit și mă cutremur. Ce dracului caută Raluca Turcan printre usr-iști?! Plângăcioasă și mieunată, ca o pisică prinsă în ploaie, caută cu ochii un microfon în care să spună iar românilor ce trebuie să facă și ce este bine pentru țară. Nu ți-e rușine, Raluca Turcan?!! De ce nu ai curajul să spui românilor ce ai făcut tu cât ai fost pe val?! Cu ce ai ajutat tu, România, cei ai făcut tu pentru români și pentru copiii lor cât ai fost șefa PNL?! De ce n-ai ieșit în stradă când s-au tăiat pensiile și salariile românilor?! Tu și Gorghiu v-ați aranjat toate ”ploile” și ați dus la dezastru un partid istoric. Nu vă este, mă, rușine de români, să ieșiți în stradă?! Și dacă ați ieșit, de ce nu spuneți cine sunteți voi?! USR-ul care a cerșit bani românilor și nu a făcut absolut nimic! Cioloș, care a cerut bani românilor pentru ”Cumințenia Pământului” și nu a dat nimănui un leu înapoi, el, care a fost șeful unui Guvern zero. Ăștia care nu ați făcut decât să trăiți regește pe banii românilor fără să faceți nimic pentru ei, ce dracului căutați, mă, în stradă?!! Pentru ce trăiți din banii românilor, Raluca Turcan?! Dar tu, Alina Gorghiu?! Dar tu, Petre Roman?! Dar tu, Cioloș?! Voi și toți ceilalți care trăiți din banii românilor și vă ascundeți în spatele protestatarilor, sunteți niște ticăloși, cu ce sunteți mai buni decât cei împotriva cărora strigați?! Ce ați făcut voi mai mult decât ăștia?!!

                    V-au mărit ăștia salariile, vi le-au triplat, vouă, nu nouă! De ce ați acceptat?! De ce ați primit pomana de la ăștia pe care-i scuipați acum?! Sunteți plătiți din banii românilor. De ce nu dați acești bani românilor, săracilor, copiilor sau bătrânilor necăjiți, ca să aratați că voi sunteți buni?! Știți de ce nu faceți gesturi omenești?! Pentru că nu sunteți oameni și sunteți mai săraci decât toți săracii! Mi-e milă de tine, Raluca Turcan!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *