Continuă toaletarea copacilor, până la primăvară, când vor intra în perioada de vegetație

Încă de la începutul lunii ianuarie, angajații Giurgiu Servicii Locale au demarat o acțiune de toaletare pe străzile din municipiu. Reprezentanții Giurgiu Servicii Locale acționează în principal pe străzile de unde au fost primite sesizări.
În urmă cu o săptămână angajații Giurgiu Servicii Locale au intervenit pe Bulevardul I. C. Brătianu din municipiu, unde existau mai mulți arbori bătrâni care prezentau un risc destul de ridicat. Această masură a fost luată pentru prevenirea eventualelor pagube şi accidente, cauzate de fenomene meteo, dar și pentru siguranța cetățenilor.
Acțiunile de toaletare și doborâre a arborilor bătrâni continuă, conducerea direcției locale declarând că întâietate au sesizările. Astăzi, activitatea de toaletare și doborâre a arborilor cu grad ridicat de degradare continuă pe Bulevardul 1907 , aceștia fiind batrâni și putreziți.
Activitatea întreprinsă de angajații GSL va continua până în luna aprilie, atunci când arborii vor intra în perioada de vegetație.
Atât Primăria Municipiului Giurgiu, cât și Giurgiu Servicii Locale aduce la cunoștința cetățenilor că pot trimite sesizări dacă există vreun arbore ce pune în pericol siguranța publică pe adresa de email smartcity@primariagiurgiu.ro sau direct pe paginile de facebook: Primaria Municipiului Giurgiu și Giurgiu Servicii Locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *