Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Corozel Lucian, a participat, marţi, 30 ianuarie, la prezentarea bilanţului activităţii desfăşurate în 2017 de către pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” al judeţului Giurgiu

Alături de reprezentanţii ISU a fost şi secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat, dar şi reprezentanţi ai instituţiilor din Giurgiu cu care ISU colaborează.

Transmiţând salutările preşedintelui Marian Mina, Lucian Corozel a adăugat: „Cred că prezenţa, azi, aici, a domnului Arafat se datorează în primul rând rezultatelor deosebite obţinute de dumneavoastră. Vă felicit pentru curaj, implicare, eficacitatea cu care interveniţi la toate situaţiile de urgenţă, fie că vorbim despre accidente rutiere, inundaţii, incendii. Prin tot ceea ce faceţi, transmiteţi un mesaj clar giurgiuvenilor, acela că sunt în siguranţă, că sunt pe mâini bune. Vreau să subliniez şi colaborarea foarte bună pe care Consiliul Judeţean o are cu ISU Giurgiu şi să vă mulţumesc pentru asta”.

În ultimii ani, Consiliul Judeţean Giurgiu, în parteneriat cu vecinii bulgari, a câştigat şi implementat mai multe proiecte europene, cu o valoare de aproape 18 milioane de euro. Cu fondurile obţinute, a fost dotat ISU Giurgiu cu echipamente necesare, dar a fost construit şi Centrul Transfrontalier de Conducere și Coordonare a Intervenției din municipiul Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *