Percheziții la Giurgiu!

Oamenii legii au efectuat în această dimineață o amplă acțiune pentru destructurarea unei grupări infracționale organizate specializate în trafic de droguri de risc.

Perchezițiile, șapte la număr, au fost făcute de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Argeș și ai Direcției de Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.

Acțiunea s-a desfășurat pe raza orașului Mioveni și a municipiilor Giurgiu și București, la locuințele și locurile de detenție ale unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 39 de comprimate de metadonă, telefoane mobile şi ustensile susceptibile a fi folosite la consumul de droguri. De asemenea, 20 persoane au fost duse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, pentru audieri.

Membrii grupării sunt suspectați că din august 2017 și până în prezent, ar fi introdus în penitenciare cantităţi de heroină, care erau ulterior porţionate şi distribuite consumatorilor privaţi de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *