Intervenţii ISU Giurgiu 22.02.2018 – 23.02.2018

În perioada 22.02.2018 – 23.02.2018, subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 7 situații de urgență, astfel:
– 6 intervenții ale Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.
-1 intervenţie- sprijin SAJ- municipiul Giurgiu.
În data de 22.02.2018, ora 22:35 , I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru transportul unui pacient de la ambulanță la locuința sa.
Echipajele subunităților din cadrul ISU “Vlașca” Giurgiu au executat o recunoaștere și un exercițiu cu forțe și mijloace în teren având ca scop pregătirea personalului în vederea cunoașterii riscurilor asociate obiectivelor din raioanele de intervenție, precum și educarea și instruirea utilizatorilor asupra modului de acțiune în cazul producerii unor situații de urgență.
EXERCIȚIU CU FORȚE ȘI MIJLOACE ÎN TEREN- ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 2- LOCALITATEA CÂMPURELU;
RECUNOAȘTERE ÎN TEREN- MUNICIPIUL GIURGIU- C ENTRUL DE DIALIZĂ FRESENIUS NEPHRO CARE.

COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Purtător de cuvânt: Lt. Neguț Florin

Redacția publicației Reflectorul de Sud mulțumește pe această cale ISU Giurgiu pentru deschiderea, profesionalismul și promptitudinea de care dă dovadă, furnizându-ne aceste informații importante, pe care cetățenii trebuie să le cunoască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *