Intervenții ISU Giurgiu 05.03.2018 – 06.03.2018

În perioada 05.03.2018 – 06.03.2018, subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 6 situații de urgență, astfel:

– 4 intervenții ale Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.

-1 intervenţie- degajare antenă stâlp- municipiul Giurgiu;

-1 intervenţie- incendiu locuință – localitatea Adunații Copăceni.

În data de 05.03.2018, ora 14:07, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru degajarea unei antene de pe un stâlp de înaltă tensiune.

În data de 05.03.2018, ora 16:45, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Adunații Copăceni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Punctului de Lucru Călugăreni. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars aproximativ 10 mp. din acoperișul casei. Cauza probabilă a producerii incendiului: coș de fum necurățat.

COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Purtător de cuvânt: Lt. Neguț Florin

Redacția publicației Reflectorul de Sud mulțumește pe această cale ISU Giurgiu pentru deschiderea, profesionalismul și promptitudinea de care dă dovadă, furnizându-ne aceste informații importante, pe care cetățenii trebuie să le cunoască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *