Intervenţii ISU Giurgiu 06.03.2018 – 07.03.2018

În perioada 06.03.2018 – 07.03.2018, subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 12 situații de urgență, astfel:
– 8 intervenții ale Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.
-1 intervenţie- inudație curte- localitatea Crevedia Mică;
-1 intervenţie- asigurare măsuri PSI accident rutier –DJ 504, km 5;
-1 intervenţie- degajare țurțuri- municipiul Giurgiu;
-1 intervenţie- asigurare măsuri PSI accident rutier – DN6.
În data de 06.03.2018, ora 18:38, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Crevedia Mică pentru degajarea apei din curtea unei locuințe.
În data de 06.03.2018, ora 10:09, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină pe DJ 504, km 5 pentru asigurarea măsurilor PSI în cazul producerii unui accident rutier. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Detașamentului de pompieri Giurgiu. Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor PSI, precum și pentru îndepărtarea substanțelor lubrifiante de pe carosabil.
În data de 06.03.2018, ora 11:17, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru îndepărtarea țurțurilor formați la nivelul acoperișului unei clădiri.
În data de 06.03.2018, ora 13:17, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină pe DN6, în localitatea Mihăilești pentru asigurarea măsurilor PSI în cazul producerii unui accident rutier. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Gărzii de Intervenție Mihăilești. Un microbuz a intrat pe contrasens lovind un autoturism aflat în mișcare și alte șase autovehicule parcate. Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor PSI, precum și pentru îndepărtarea substanțelor lubrifiante de pe carosabil.

COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Purtător de cuvânt: Lt. Neguț Florin

Redacția publicației Reflectorul de Sud mulțumește pe această cale ISU Giurgiu pentru deschiderea, profesionalismul și promptitudinea de care dă dovadă, furnizându-ne aceste informații importante, pe care cetățenii trebuie să le cunoască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *