CARAVANA UNIRII

Tot ce-i românesc nu piere !

Caravana Unirii în periplul ei prin țară , va poposi mâine, 04.04.2018 , la Sfântu-Gheorghe . Spectacolul se va desfășura în Amfiteatrul UBB din Sfântu-Gheorghe începând cu ora 11.00 . Organizatoarea evenimentului este Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) cu participarea Univ. Babeș-Bolay – extensia Universitară Sfântu-Gheorghe , Inspectoratul de Jandarmi Județean Covasna și Instituția Prefectului Județul Covasna .

“CARAVANA UNIRII este un proiect de suflet, generat de dorința noastră de a fi cât mai aproape de români și de a celebra împreună un an deosebit de important pentru fiecare dintre noi, Anul Centenarului Marii Uniri. CARAVANA reprezintă contribuția voluntară a societății și a valorilor sale față de trecutul plin de jertfă al înaintașilor noștri dar și ocazia unică pe care noi o avem de a vorbi și de a trăi românește, de a fi împreună în jurul unor valori care nu trebuie pierdute, ci insuflate următoarelor generații!”, a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpanașu.

Evenimentul va cuprinde armonioase îmbinări de vers, muzică și discursuri susținute de Gheorghe Turda, Aneta Stan și Vasile Antonie Tamaș . Aceștia vor da românilor din Covasna și Harghita mesaje clare și simple precum : „Pe aici nu se trece” și „Noi suntem români” ! Vor fi prezenți și Vicepreşedinții CNMR Gen. Olimpiu Antonescu și Mihaela Olaru și va cuprinde două parți:

– Dialogurile Marii Uniri cu Vasile Antonie Tamaș și Alexandru Cumpanașu;

– Visurile poporului român cu Gheoghe Turda și Aneta Stan.

Joi , 05.04.2018 , la ora 16.00 , Caravana Unirii va poposi în Târgu Mureș , jud. Harghita . Intrarea este liberă și sunt invitați să participe toți românii de bună-credință care simt și gândesc românește !

Angela Negrotă

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *