Intervenţii ISU Giurgiu 13.04.2018 – 16.04.2018

În perioada 13.04.2018 –16.04.2018, subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 36 situații de urgență, astfel:
– 31 intervenții ale Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.
-2 intervenţii- incendii vegetație uscată;
-1intervenţie- incendiu locuință- localitatea Novaci;
-1intervenţie- sprijin SAJ- municipiul Giurgiu;
-1intervenţie- incendiu locuință- localitatea Comana.
În data de 13.04.2018, ora 08:13 , I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru transportul unei persoane de la locuința acesteia la ambulanța SAJ.
În perioada 13-14.04.2018, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui număr de două incendii de vegetație uscată. Incendiile s-au manifestat în localitățile Bolintin Vale și Ghimpați.
În data de 13.04.2018, ora 15:07, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Novaci pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Gărzii de Intervenție Mihăilești. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia a ars o mașină de spălat rufe. Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric.
În data de 15.04.2018, ora 23:28, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Comana pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă aparținând Gărzii de Intervenție Colibași. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia a ars mobilierul aferent dormitorului (un pat, o masa, materiale textile și un covor). Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric.

Purtător de cuvânt: Lt. Neguț Florin

Mulţumim ISU Giurgiu pentru colaborare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *