Intervenţii ISU Giurgiu 18.04.2018 – 19.04.2018

În perioada 18.04.2018 – 19.04.2018, subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 13 situații de urgență, astfel:
– 9 intervenții ale Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.
-1 intervenţie- incendiu autoturism- localitatea Stâlpu;
-1 intervenţie- îndepărtare elemente de construcție- municipiul Giurgiu;
-1 intervenţie- asigurare măsuri PSI- localitatea Ciorogârla;
-1 intervenţie- incendiu (două locuințe)- municipiul Giurgiu.
În data de 18.04.2018, ora 08:17, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Stâlpu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Gărzii de Intervenție Mihăilești. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia a fost deteriorat compartimentul motor al autoturismului. Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric.
În data de 18.04.2018, ora 09:54, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru dejagarea unor elemente de tencuială desprinse de pe fațada unui bloc.
În data de 18.04.2018, ora 13:40, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Ciorogârla în cazul producerii unui incendiu izbucnit la un tablou electric. Pompierii au asigurat măsurile PSI până la sosirea unui echipaj din cadrul societății de furnizare a energiei electrice.
În data de 18.04.2018, ora 23:08, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două locuințe. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o cisternă aparținând Detașamentului de pompieri Giurgiu. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars acoperișurile celor două locuințe pe o supafață de aproximativ 100 m.p. și o anexă gospodărească. Cauza probabilă a producerii incendiului: jar/scântei.

Purtător de cuvânt: Lt. Neguț Florin

Mulţumim ISU Giurgiu pentru colaborare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *