Intervenţii ISU Giurgiu 23.04.2018 – 24.04.2018

În perioada 23.04.2018 – 24.04.2018, subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 15 situații de urgență, astfel:
– 11 intervenții ale Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.
-1 intervenţie- incendiu autoturism- localitatea Remuș;
-1 intervenţie- incendiu locuință- localitatea Hotarele;
-1 misiune- asigurare măsuri PSI meci fotbal- Stadionul Marin Anastasovici- municipiul Giurgiu;
-1 misiune- asigurare măsuri PSI pe timpul manifestărilor culturale- municipiul Giurgiu.
În data de 24.04.2018, ora 00:57, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Remuș pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Detașamentului de pompieri Giurgiu. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia a ars izolația eșapamentului. Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric.
În data de 23.04.2018, ora 14:02, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Hotarele pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă aparținând Punctului de lucru Greaca și Colibași. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars astereala din lemn a acoperișului învelit cu tablă pe o suprafață de aproximativ 250 m.p. tocăria din lemn, materiale textile, electrocasnice, obiecte de mobilier, două butelii, un aragaz și un televizor. Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric.

Purtător de cuvânt: Lt. Neguț Florin

Mulţumim ISU Giurgiu pentru colaborare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *