EXCLUSIV/ SRI a incheiat protocoale de cooperare si cu operatori de telecomunicatii in speta cu SC Telekom sa (fosta ROmtelecom), in anul 2008, dar si operatorul postal national SC Posta Romana SA

Incisiv de Prahova a dezvaluit in exclusivitate faptul ca, SRI a incheiat protocoale de cooperare si cu operatori de telecomunicatii in speta cu SC Telekom sa (fosta ROmtelecom), in anul 2008, dar si operatorul postal national SC Posta Romana SA.

Iata ca, pe langa protocoalele incheiate de catre SRI cu MP_PICCJ_ICCJ aflam oficial ca SRI a incheiat protocoale de cooperare si cu operatori de telecomunicatii in speta cu SC Telekom sa (fosta ROmtelecom), in anul 2008, dar si operatorul postal national SC Posta Romana SA. Ca atare va inchipuiti ce minunat a fost in ultimii 10 ani in Romania cu astfel de protocoale si ce ingerinte au fost asupra cetatenilor acestei tari! Sper ca de data asta societatea civila, UNJR, AMR, autoritatile in drept sa aiba o reactie in consecinta!

In 2008 SRI a incheiat astfel de protocoale clasificate, in aplicare si acum, cu toti furnizorii de retele de comunicatii electronice si operatori de comunicatii electronice destinate publicului, sens in care ar trebui dl Grindeanu sa raspunda oficial cu privire la acest aspect, precum si Vodafone, Orange, RCS-RDS, si multe alte companii cu activitati in domeniu…..!, precizeaza col ® SRI, Ion Dedu. (Sava N.).

https://www.senat.ro/PDFIntre…/2%2005%20CAZAN%201529%20A.pdf

http://www.turnulsfatului.ro/…/telekom-si-posta-romana-rec…/

Sursa:INCISIV DE PRAHOVA, Multumim partenerilor media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *