ROMANIA – CROAŢIA 4-1. „Tricolorii”, start senzaţional la EURO 2019. Final dramatic în celălalt meci al grupei

ROMANIA-CROATIA 4-1. România a debutat entuziasmant la Europenele de tineret din Italia! Generaţia lui Ianis Hagi şi Dennis Man a marcat un moment istoric în această seară şi a adus prima victorie a reprezentativei Under 21 la un campionat continental. În celălalt meci al grupei, Franţa a învins Anglia cu 2-1, după ce a fost condusă cu 0-1 până în minutul 89. Golul victoriei „cocoşilor” a fost marcat în minutul 90+5. Pe parcursul meciului, Franţa a ratat şi două penalty-uri.

Deschiderea cu Croaţia a debutat sub auspicii excelente pentru România, care a beneficiat de un penalty după nici un sfert de oră de joc. A fost nevoie de consultarea VAR pentru ca arbitrul să se decidă, iar George Puşcaş a marcat primul nostru gol în acest turneu. Încă nedumeriţi după cele întâmplate, croaţii au mai încasat un gol după două minute, din partea lui Ianis Hagi. Croaţii au dat senzaţia că vor reveni în joc, prin golul din minutul 18, însă în cele din urmă acesta avea să se dovedească doar golul de onoare.

În repriza secundă „tricolorii” au fost clar mai buni, iar pe lângă cele două goluri au mai avut multe ocazii. Pe tabelă au mai fost însă trecute doar numele lui Tudor Băluţă şi Adrian Petre. Tot arbitrajul video a stabilit scorul final, 4-1 pentru România, iar tricolorii mici abordează cu încredere următorul meci, programat vineri, cu Anglia.

1. România U21 1 1 0 0 4:1 3
2. Franţa U21 1 1 0 0 2:1 3
3. Anglia U21 1 0 0 1 1:2 0
4. Croaţia U21 1 0 0 1 1:4 0

ROMANIA – CROATIA 4-1 (2-1)

Romania – Croatia min. 90+3: GOLROMANIA! O nouă reuşită validată de VAR. AD. PETRE a fost într-o poziţie suspectă de ofsaid, dar în cele din urmă arbitrajul video a decis că a fost gol valabil, 4-1 pentru România.

Romania – Croatia min. 66: GOL ROMANIA! A marcat T. BĂLUŢĂ, care a speculat o greşeală a lui Vlasic, interceptează şi marchează la colţul scurt. ROMÂNIA-CROAŢIA 3-1!

Romania – Croatia min. 45: PAUZĂ ROMANIA – CROATIA 2-1.

Romania – Croatia min. 18GOL CROATIA! A marcat VLASIC, după o gafă a lui I. Hagi. ROMANIA – CROATIA 2-1!

Romania – Croatia min. 14GOL ROMANIA! A marcat I. HAGI, după o fază creată de Puşcaş. ROMANIA – CROATIA 2-0!

Romania – Croatia min. 11GOL ROMANIA! A marcat PUŞCAŞ, din penalty. Lovitura de la 11 metri a fost acordată după consultarea VAR. ROMANIA – CROATIA 1-0!

Romania – Croatia min. 3: Prima ocazie este a lui Puşcaş, dar şutul a fost blocat cu noroc de portarul advers

Romania – Croatia min. 1: A început meciul ROMANIA – CROATIA. Adversarii „tricolorilor” au avut lovitura de start.

ROMANIA CROATIA 4-1 (2-1)

Puşcaş 11, I. Hagi 14, T. Băluţă 66, Ad. Petre 90+3 / Vlasic 18

ROMANIA U21: A. Radu – cr. Manea, Nedelcearu, Pașcanu, Fl. Ștefan – T. Băluță, Cicâldău – Man (84 Olaru), I. Hagi, A. Ivan – Pușcaș (88 Ad. Petre). Selecţioner: Mirel Rădoi.

CROATIA U21: Posavec – Uremovic, Katic, Benkovic, Sosa – Vlasic, Sunjic, Moro (68 Ivanusec) – Halilovic (77 Muric), Jakolis, Brekalo (14 Bradaric). Selecţioner: Nenad Gracan.

Sursa: www.romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *