„Regele” a explicat că transferul la Genk este cea mai bună mutare pentru fiul său și a subliniat faptul că acesta este fericit pentru alegerea făcută.

„Ianis a semnat contractul astăzi, la prânz. Contractul este pe cinci ani, dar cel mai important este că jucătorul este fericit. Noi credem că este o alegere corectă pentru progresul lui, este o echipă care se luptă pentru câştigarea campionatului, joacă în Europa, este un club care a crescut foarte mult în ultimii ani.

Noi discutam cu Genk de foarte mult timp. Am discutat dinaintea Campionatului European. Genk este o echipă care creşte jucători, iar lotul echipei este foarte puternic. În plus, antrenorul l-a dorit pe Ianis. A discutat direct cu el în timpul Campionatului European. N-a fost o decizie uşoară. Dacă era uşoară, o luam de mult”, a declarat Gheorghe Hagi, potrivit TV Telekom Sport.

„N-AM ALES BANII”

Hagi a vorbit și despre aspectul financiar al transferului: „Au fost mai mulţi factori. Ianis a luat decizia şi noi am ţinut cont de ea. Antrenorul mi-a spus că-l doreşte foarte mult. Noi n-am ales banii. Şi clubul, şi jucătorul, ambele părţi au pierdut foarte mulţi bani. Dar nu asta contează acum. Vom vedea dacă am ales corect. Dar v-a spus şi Popescu. Era o ofertă de 3-4 ori mai mare venită din Rusia.

Viaţa e făcută din oportunităţi şi decizii. Jucătorul îşi dorea foarte mult acest lucru, iar noi am fost de acord cu el. Nu există garanţia că Ianis va juca. Jucătorul a fost dorit şi atât. Nu există garanţii. FC Viitorul şi-a păstrat procente şi dintr-un viitor transfer. Oferta nu s-a ridicat la pretenţiile noastre financiare, dar asta e. Nu a mai contat acest aspect”.

Sursa: www.gsp.ro