Spectacol oferit de către copiii şi tinerii din oraşul Bolintin Vale, activitatea făcând parte dintr-un proiect de voluntariat educaţional al doamnei Rodica Bădălău.

Cu mare bucurie, am participat, seara trecută, în oraşul Bolintin Vale, la un eveniment deosebit, organizat cu ocazia sărbătorii Sfintei Maria, dar şi de Ziua Romilor. Este vorba despre un spectacol oferit de către copiii şi tinerii din oraş, activitatea făcând parte dintr-un proiect de voluntariat educaţional al doamnei Rodica Bădălău.

Au fost momente foarte frumoase, emoţionante şi îi felicit atât pe micii artişti, cât şi pe dascălii, respectiv antrenorii lor!

De asemenea, o felicit pe doamna Rodica Bădălău pentru proiectul său de suflet! Sunt sigur că va reuşi să facă o schimbare în bine în comunitatea de romi din Bolintin Vale! Sunt copii buni, talentaţi şi care vor să arate ce au ei mai frumos, copii care vor să dea un exemplu de „Aşa Da!”.

Salut prezenţa la eveniment a doamnei Dana Varga, consilier de stat pe probleme ale romilor, şi mă bucur că a fost alături de noi şi ministrul Economiei, Niculae Bădălău. Totodată, le mulţumesc pentru implicare tuturor partenerilor doamnei Bădălău, cât şi colegilor din administraţia locală din Bolintin Vale, reprezentaţi cu cinste de harnicul primar Daniel Trăistaru! Marian Mina Presedintele Consiliului Județean Giurgiu

#AşaDA
#UnProiectDeSuflet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *