Vremea 21 septembrie 2019. Frig în toată ţara, maxima va ajunge la doar 24 de grade

Astăzi avem tot vreme rece. Dimineaţa va fi bruma în zonele subcarpatice şi prin depresiuni, iar peste zi, vântul prinde putere în ţinuturile estice. Maximele vor fi de la 14 la 24 de grade.

 

Vremea 21 septembrie 2019 în fiecare regiune a ţării

 

Vedem cum va arăta vremea în fiecare regiune şi ne oprim în Dobrogea şi Bărăgan. Soare, un vânt rece şi temperaturi modeste. Abia de mâine apar ceva schimbări, însă la noapte prindem tot vreme rece.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, va fi soare şi destul de frig dimineaţa, dar pe la amiază, temperaturile cresc uşor faţă de ieri.

Tremuram destul de tare şi în jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina. Vântul sporeşte senzaţia de frig, iar maximele urcă vreo două grade faţă de ieri.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş găsim vreme însorită, dar rece, mai ales în primele ore. Pe la amiază va fi un pic mai bine ca ieri, însă valorile sunt de octombrie. Noaptea se lasa bruma.

Şi pentru vestul ţării se anunţă vreme rece, dar cerul va fi senin şi temperaturile ating şi 20 de grade. Ieri au fost doar 16-17 grade.

Puţine schimbări găsim şi în Transilvania: vreme frumoasă, dar rece, mare parte a zilei. Noaptea va fi tare frig, cu brumă în multe zone.

În Oltenia, găsim foarte puţini nori, dar aerul rămâne rece şi temperaturile depăşesc uşor pragul de 20 de grade. Abia de mâine se îmbunează vremea.

Exact aceeaşi situaţie avem şi în ţinuturile sudice: soare cu dinţi pste zi şi o noapte rece.

În Bucureşti, mai avem o zi răcoroasă, apoi se încălzeşte. Acum dimineaţa, sunt grade, este chiar răcoare, iar maxima se opreşte pe la 21 de grade, ca şi ieri…

Şi la munte găsim vreme rece în acest week-end, şi asta în special dimineaţa. Azi scăpăm de ploi, dar prin zonă Orientalilor apar câţiva nori şi vântul rămâne destul de nervos. Mâine se mai încălzeşte puţin şi se înseninează peste tot.

Pe litoral, o să avem soare şi un vânt destul de insistent. Azi va fi mai răcoare dar mâine, temperaturile cresc şi ajung la normal. Va fi vreme de plajă.

Vremea în următoarele 3 zile

 

Mâine prindem vreme frumoasă, cu cer senin şi temperaturi scăzute doar în primele ore ale zilei. Apoi se încălzeşte considerabil. Vă spuneam că ajungem la normal cu temperaturile.

Luni se face un pic mai cald, se înteţeşte şi vântul, iar în vest, centru şi nord pot veni câţiva stropi de ploaie. În sud şi est continua timpul frumos.

Marţi se strică vremea. O să plouă cam peste tot, vor fi şi averse, iar temperaturile scad din nou. Totuşi, noaptea de marţi spre miercuri va fi una destul de caldă.

În Capitală, mâine avem vreme mai bună. Se încălzeşte binişor, iar maximă ajunge la normal. Nivelul presiunii atmosferca scade, semn că se apropie ceva instabilitate.

Luni prindem o zi însorită şi caldă, cu 27 de grade pe la prânz şi în jur de 11…12 grade în noaptea următoare.

Marţi aşteptam ploaie, vânt şi o nouă scădere a temperaturii, lentă, de această dată.

La munte, duminică se mai încălzeşte puţin şi se înseninează peste tot.

De luni, încep să se adune norii de ploaie, mai ales în masivele vestice. Va ploua local, deocamdată şi atmosferă va fi plăcută în ansamblu.

Marţi aşteptam ploi în toată masivele, vin şi ceva averse, iar temperaturile încep să scadă.

Pe Litoral mâine, temperaturile cresc şi ajung la normal. Norii se risipesc şi va fi vreme de plajă.

Cam la fel şi luni: timp frumos, cu intensificări ale vântului şi cel mult 21 de grade în apa mării. Şi marţi vor mai fi câteva ore de plajă, însă după prânz încep ploile şi aici.

sursa : stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *