Echipa PSD Giurgiu – campanie in Bulbucata,Letca Noua,Slobozia si Malu

Comunele Slobozia, Malu, Bulbucata și Letca Nouă votează Viorica Dăncilă Președinte!
Ieri, echipele de campanie au ajuns în comunele Slobozia, Malu, Bulbucata și Letca Nouă unde au stat de vorbă cu cetățenii și au împărțit materiale electorale.
Li s-a spus oamenilor că PSD nu împarte România în două, nu dezbină, nu disprețuiește pe cei care o duc mai greu, pe cei care au alte convingeri, dimpotrivă, noi credem într-o singură Românie și suntem alături de fiecare român indiferent de simpatiile politice !
De aceea, am vorbit cu oamenii locului și aceștia ne-au primit bucuroși și ne-au asigurat că votul lor va fi în favoarea doamnei premier Viorica Dăncilă, la alegerile prezidențiale din noiembrie.
Noi suntem într-un dialog permanent cu oamenii și ei știu că Partidul Social Democrat a acordat atenție problemelor tuturor românilor, guvernul PSD investind în fiecare localitate din România, indiferent de culoarea politică a conducerii administrative.
Așa cum oamenii sunt convinși, noi suntem alături de fiecare român și nu am neglijat niciodată pe nimeni.
În prezent, oamenii sunt încrezători și mulțumiți de guvernarea PSD și doresc continuarea Programul Național de Dezvoltare Locală II.
Votăm Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale și împreună vom continua să dezvoltăm satele românești !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *