Niculae Bădălău : Sănătatea este prioritară pentru echipa PSD Giurgiu!

Realizările din domeniul sanitar reprezintă un adevăr pe care oricine îl poate verifica, dacă are un minimum de interes serios şi nu doar ordin ca să critice orice mişcă în partea stângă!

Cu speranţa că noul guvern PDL-PNL n-o să taie TOATE fondurile şi n-o să măcelărească proiectele depuse, câştigate deja, vorbim despre reabilitare, modernizare, dotare, extindere a unităţilor medicale din judeţul Giurgiu.

Vorbim despre o infrastructură modernă, pentru servicii medicale de calitate, pe măsură, aşa cum merită toţi giurgiuvenii.

Partidul Social-Democrat a reuşit să câştige un proiect foarte mare pentru SJU, clădirile noi, a dotat cu echipamente sanitare secţii întregi, a reabilitat încăperi, vechi imobile, a plătit naveta medicilor, a ajutat la suportarea chiriei de către aceştia!

Un alt succes se referă la dotarea Spitalului din Bolintin Vale cu echipamente necesare, astfel încât, astăzi, acolo, a avut loc prima intervenţie chirurgicală, cu noua linie de laparsocopie. Echipamentele au fost achiziţionate din fonduri alocate pentru investiţii, prin Ministerul Sănătăţii, în Guvernarea PSD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *