După Dăncilă, și Olguța Vasilescu iese la rampă – ce îi solicită șefului de campanie al lui Iohannis

Șefa de campanie a prezidențiabilului PSD Viorica Dăncilă, Lia Olguța Vasilescu, i-a trimis, vineri, o scrisoare omologului său de la PNL, Dan Motreanu, în care îi adresează „o ultimă invitație” lui Klaus Iohannis la o dezbatere față în față cu liderul social-democrat.

„Prin intermediul dumneavoastră, îi adresăm din nou domnului Klaus Iohannis o ultimă invitație la o dezbatere față în față cu doamna Viorica Dăncilă. Vă propun ca dezbaterea să aibă loc în prezența tuturor reprezentanților massmedia, în această seară, la ora 20, la Palatul Parlamentului”, se arată în scrisoarea Liei Olguța Vasilescu, adresată lui Dan Motreanu.

Ea a reamintit faptul că Iohannis a refuzat să participe la dezbateri alături de Dăncilă.

 

„Apelurile repetate ale doamnei Viorica Dăncilă și ale altor membri ai PSD pentru o confruntare directă între cei doi candidați ajunși în turul al doilea al alegerilor prezidențiale au fost întâmpinate cu refuzuri din partea domnului Klaus Iohannis. PSD consideră că această atitudine a domnului Iohannis si a PNL reprezintă o sfidare la adresa românilor și a unui proces electoral democratic. Nu poți cere voturile românilor dintr-o ascunzătoare, așa cum face domnul Iohannis. În speranța că răspunsul dumneavoastră va fi de această dată pozitiv, vă informez că sunt gata imediat să avem o întâlnire pentru a pune la punct toate detaliile dezbaterii”, a mai scris Vasilescu, coordonatorul echipei naționale de camapanie a PSD.

Scrisoarea Liei Olguța Vasilescu a fost publicată după ce liderul PSD Viorica Dăncilă a lansat, într-o postare pe Facebook în care se declară înfuriată, un ultim apel la dezbatere către contracandidatul său, Klaus Iohannis. Ea propune ca evenimentul să aibă loc vineri seară, la ora 20.00, la Palatul Parlamentului.

„Eu, până în ultima clipă, voi insista și voi fi pregătită pentru confruntarea democratică pe care românii o cer și o merită! Așa că lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire”, a scris candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, vineri, pe Facebook.

sursa : stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *