Polițiștii au dat o amendă de 3.045 de lei pentru RADET, după accidentul cu cele două mașini care au căzut în șanț

Polițiștii au aplicat, luni, o amendă în valoare de 3.045 de lei, după accidentul cu cele două mașini care au căzut în șanț, parte a lucrărilor RADET, pentru că acordul pentru restricții rutiere era expirat, anunță MEDIAFAX.

Potrivit Brigăzii Rutiere, după accidentul care a avut loc pe Aleea Compozitorilor, a fost aplicată o amendă în valoare de 3.045 de lei pentru RADET, deoarece s-au creat restricții având acordul expirat din data de 20 noiembrie.

„În urma verificărilor efectuate, a fost întocmit proces verbal de aplicare a sancțiunii contravenționale în valoare de 3045 lei pentru crearea de restricții în partea carosabilă pe Aleea Compozitorilor, având acordul Brigăzii Rutiere din data de 20.11.2019 expirat (valabil 48 de ore)”, a transmis, luni, Brigada Rutieră.

Duminică seară, în jurul orei 21.30, două mașini care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre Bulevardul 1 Mai, în momentul în care au ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, au cazut într-un șanț săpat în carosabil, parte a unei lucrări de termoficare RADET, a anunțat Brigada Rutieră.

Unul dintre șoferi a fost rănit ușor.

Alexandru Burghiu, șeful Termoenergetica (societate care preia activitatea RADET) a declarat, pentru MEDIAFAX, că doi indivizi, care au ieșit inițial dintr-un bar, ar fi aruncat cele 9 semnalizatoare în groapa în care au căzut cele două mașini.

sursa:stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *