Horoscopul de azi 16 Decembrie 2019 – Începem săptămâna cu vești din ce în ce mai bune

SĂGETĂTOR

O să luaţi parte la un eveniment care să v-aducă în lumina reflectoarelor, să câştigaţi poate şi un premiu. Energie, exuberanță, noutăţi de tot felul, majoritatea bune şi o să aveţi chef de ieşit la socializare, să le împărţiţi apropiaţilor ideile, proiectele de afaceri.

CAPRICORN

E cineva căruia-i pasă de voi, o prietenă, o rudă, şi vrea să vă ţină companie, să v-ajute efectiv, dac-o să fie nevoie. O să vă alăturaţi unui grup ca să vă duceţi la o zi de naştere, la o expoziţie, să vedeţi poate un spectacol, un concert, poate şi în deplasare in interes de serviciu.

VĂRSĂTOR

Se poate s-aveţi o discuţie, la cafea, cu cineva care vrea să vă dea de lucru, şi o să fiţi degajaţi şi puteţi refuza dacă nu vă convine. Invitaţii o să tot primiţi pe la diverse evenimente, timp s-aveţi şi să nu presupună un efort prea mare, c-atunci o să preferaţi sa va ocupati de indeplinirea sarcinilor de serviciu.

PEŞTI

E cineva foarte insistent care ştie cum să vă ia pe sus ca să vă convingă că puteţi forma un cuplu. O veste bulversantă şi care o să vă activeze, să plecaţi la drum dacă ştiţi că cineva suspina după voi sau şi invers, dacă voi nu mai puteţi de dorul cuiva.

BERBEC

Or să vă ia prin surprindere mesajele, apariţiile din cursul zilei, şi o să vă faceţi programul în funcţie de invitaţiile primite. Cineva de departe vă curtează să vă duceţi de sărbători şi o să găsiţi şi timp şi bani să daţi o fugă, sau să vă luaţi chiar concediu şi să staţi un pic mai mult.

TAUR

O să dispuneţi de nişte bani cu care vreţi să luaţi cadouri, să nu vă prindă sărbătorile nepregătiţi şi-o să faceţi totul în mare secret. Relaţia cu partenerul de cuplu intră în zodia armoniei şi dacă n-aveţi cu cine să petreceţi sărbătorile o s-apară cineva care să vă completeze frumos.

GEMENI

Vă caută acea persoană care vede în voi omul ideal pentru o relaţie, o căsnicie şi se poate să simţiţi şi voi la fel. O să mai lăsaţi grijile la o parte si dupa serviciu o să vă daţi întâlnire cu prietenii să schimbaţi idei, să cereţi un sfat legat de unde-o să vă petreceţi anul nou, cu ce să vă-mbrăcaţi.

RAC

Un eveniment de familie o să-i reunească pe seara  pe toţi ai voştri şi să puneţi la cale toate detaliile, să spună fiecare cu ce-o să se implice. Se pare c-o să vi se împlinească dorinţa de a fi cu cineva căruia-i plac copii, şi să-şi dorească să fiţi împreună şi să deveniţi cât de curând părinţi.

LEU

Va ocupati de inchiderea de an, aveti o lista lunga cu ce mai aveti de facut si incepeti saptamana in verva si foarte motivati.

O să vă puteţi întâlni şi voi marea dragoste şi să vi se schimbe cu totul viaţa, în bine, să vă puteţi dezvolta frumos alături de perechea voastră.

FECIOARĂ

O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care-o să vă scoată dintr-o pasă nu tocmai bună şi o să vă ridice moralul. Vă faceţi program de ieşit din casă, c-aveţi multe de vorbit cu prietenii şi asta v-ar mai ajuta să descărcaţi tensiunile, poate mai faceţi şi mişcare, mergeţi pe jos, eventual.

BALANŢĂ

Strângeţi rândurile cu cei din familie fraţi, surori, nepoţi, veri, cumnaţi, şi o să alocati lor cateva ore spre seara. O să vă faceţi planuri cu bătaie lungă şi o să vă atingeţi obiectivele, să câştigaţi mai mulţi bani şi să petreceţi mare parte din timpul liber cu familia, sau în doi dacă n-aveţi copii.

SCORPION

Cineva cu care trebuia să vă vedeţi acum vreo două luni reapare şi o să fiţi şi voi fericiţi. Poate vă duceţi la o ceremonie, se căsătoresc nişte prieteni, rude şi o să fie o atmosferă care să vă meargă la suflet, tot suntem în perioada sărbătorilor.

sursa:csunastrele.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *