Rezoluția anului 2020 – Ce schimbări trebuie să faci anul acesta, în funcție de Zodia Ta

Este un obicei vechi de a folosi primele zile ale nului care tocmai a inceput pentru a stabili o rezolutie si pentru a exprima dorinte si schimbari pe care vi le doriti indeplinite in 2020. Astrologii va ajuta sa identificati aceste rezolutii si va dau sfaturi bazate pe studiul astrelor pentru a ajunge la indeplinirea dorintelor.

Descoperă schimbările pozitive pe care vei dori să le faci în viața ta și în lumea noastră în 2020, în funcție de semnul tău zodiacal:

Berbec

Berbecul este cunoscut a fi îndrăzneț și ambițios, iar anul acesta va fi ideal pentru a profita de ceea ce îl inspiră din interior.

Zodia Berbecului este prima din zodiac și acest nativ este un lider adevărat, așa că pentru voi voluntariatul într-o organizație de caritate locală ar putea ajuta nu numai pe cei din jurul vostru, ci și vă poate ajuta să conduceți prin exemplu personal.

Taurul

Taurii se bucură de un mediu calm și le place să fie înconjurat de tihna si liniste. Prin urmare, anul acesta ar putea fi oportunitatea perfectă de a face loc în viața lor unor activitati departe de agomeratie si zgomote. Vor simți beneficiile acestei modificari în toate domeniile vieții lor.

Gemenii

Gemenii au bucuria vieții și suficient interes pentru a menține două persoane ocupate. Din păcate, nu este posibil să te clonezi, așa că anul acesta este ocazia perfectă pentru Gemeni să se concentreze asupra intereselor sale preferate.

Dacă există activități pe care le faceți din obligație și nu din plăcere, poate ar trebui să vă rearanjați programul. Acest lucru vă va permite să vă dedicați pe deplin bunăstării voastre iar activitatilor care va plac vor fi cele care va vor aduce succesul.

Rac

Racii sunt foarte empatici. Dar această calitate poate provoca ravagii atunci când nu este folosită cu înțelepciune. Așadar, pentru 2020, Racii ar trebui să se concentreze pe găsirea echilibrului între a fi un ascultător bun și a gestiona emoțiile altcuiva. Racii vor invata in acest an ca trebuie sa acorde atentie propriilor dorinte si nazuinte.

Leu

Leii sunt cei mai fericiți când sunt centrul atenției, ceea ce înseamnă că 2020 va fi anul în care vor aborda o anumita preocupare artistica, ce se va transforma într-o preocupare nouă și interesantă.

Pot lua lectii de dans sau oratorie, pot canta sau pot ajunge lideri de opinie intr-un anumit domeniu. Daca sunt lideri atunci Leii isi dezvolta cele mai bune abilitati, in consecinta puteti conduce si puteti avea succes.

Fecioară

Fecioarele sunt perfecte cand e vorba de probleme de logică, curățenie și organizare. În timp ce aceste trăsături sunt de ajutor, perfecțiunea constantă iti creaza teluri prea inalte de atins. În 2020, permiteți-vă să fiți imperfecți și lăsați-i și pe cei din jurul vostru să fie imperfecți.Putina distractie si fantezie va va aduce in preajma oameni interesanti.

Balanța

Se știe că Balantele se străduiesc în mod constant pentru echilibru și armonie și tind să caute validarea partenerului, prietenilor sau familiei. În 2020, concentrează-te pe tine și pe propria ta validare, ia decizii pe baza a ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine mai întâi. Este posibil să constatați că propria parere este cea mai importantă.

Scorpion

Scorpionii sunt printre cele mai pasionale și puternice semne ale zodiacului. Din acest motiv, uneori pot exista ușoare neînțelegeri cu ceilalți. Utilizați acest nou an pentru a vă folosi puterea, pasiunea și vocea pentru a vă ajuta.

Va puteti implica în acțiuni directe. Alăturați-vă protestelor, semnați petițiile, intrati in anumite organizatii si faceti-va auzit punctul de vedere.

Săgetător

Săgetătorii caută mereu mai multe cunoștințe și încearcă să dezvolte noi abilități. Deci de ce să nu profitați de anul acesta pentru a începe să învățați o limbă nouă?

Ce ar putea fi mai util și plină de satisfacții decât capacitatea de a comunica cu oameni din alte țări? Puteti alege cursuri interesante, sau un hobby nou care va va aduce multe bucurii pe parcursul anului, iar o pasiune se poate transforma candva in profesie.

Capricorn

Capricornii sunt cunoscuți ca fiind foarte disciplinați, responsabili și autonomi. Din această cauză, s-ar putea să ezite să înceapăceva nou.

Teama de esec nu ii face prea indrazneti .E bine ca anul acesta sa isi asume mai multe provocări. Trebuie sa aiba curajul sa cunoasca oameni noi, sa participe la noi proiecte si sa aiba initiativa inclusiv in domeniul sentimental.

Vărsător

Vărsătorii sunt cunoscuți drept cei mai umanitari dintre toate semnele, pe lângă faptul că sunt foarte originali și creativi.În mod ideal, 2020 va fi anul în care Vărsătorii își contopesc interesele umanitare și creative.

Ați putea oferi abilitățile voastre creative unei organizații de caritate locale sau poate organizați o vânzare de artă în beneficiul unei organizații caritabile. Veti ajuta alti oameni si va veti simti minunat.

Pești

Pesti sunt cunoscuti pentru ca adora muzica, dar natura lor timidă și temătoare ii face uneori retinuti .În acest an, începeți să învățați sa folositi un instrument nou sau investiți în lecții de cântat și depășiți frica de scenă.

Daca muzica nu va e pe plac, orice alte activitati artistice si creative sunt favorizate.Pot incepe sa scrie o carte, sa tina un jurnal sau sa se afirme in orice zona de creatie.

sursa:cespunastrele.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *