Ciolacu anunta victorios ca PSD este gata sa revina la putere: „Am o veste buna pentru pesedisti, partidul este pe sine”

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca „partidul este pe sine” si ca au fost rezolvate problemele de ordin administrativ si organizatoric din interiorul formatiunii politice.

Intrebat daca va candida in cadrul Congresului PSD, Ciolacu a raspuns ca nu s-a decis inca si a adaugat ca, din punctul sau de vedere, sunt importate modificarile la statutul partidului, precum si modul in care in care se va candida.

„Eu am primit un mandat de la colegii mei si cred ca, pana acum, nu m-am facut de ras si nu vreau sa ma fac de ras pana duc mandatul, pana la Congres. Am o veste buna pentru pesedisti, tot ce a tinut de probleme administrative si organizatorice ale partidului s-au rezolvat, partidul este pe sine.

Nu conteaza cine candideaza la Congres, nu m-am decis daca o sa candidez sau nu, dar nu cred ca asta e esenta Congresului. Cred ca modificarile la statut sunt foarte importante si modul cum se va candida, daca se va candida cu o echipa si cu un program politic, ar fi pentru prima oara in interiorul partidului cand se face acest lucru si eu sunt unul dintre sustinatorii acestei teme si acestui mod de abordare. Si atunci nu mai este o lupta exclusiv raportata de catre mass media, o lupta pe functii, trecem la alta treapta, ar fi o discutie despre de proiectele politice clar exprimate ale fiecarui lider al motiunii”, a spus Marcel Ciolacu la Antena 3, citat de Agerpres.

Liderul PSD a opinat ca este important sa fie mai multi candidati la Congres si s-a pronuntat pentru a se mari „cercul decizional”.

„Cred ca este foarte important sa fie mai multi candidati, orice partid care se respecta trebuie sa aiba mai multi candidati si in ultimul rand cine candideaza si cum candideaza. Vreau sa marim cercul decizional, sunt si idei ca, din Comitetul Executiv, sa faca parte si primarii de mari municipii si presedinti de consilii judetene, astfel incat deciziile sa se ia mult mai larg, chiar daca sedintele vor dura mai mult si sa nu mai existe posibilitatea de a mai face in viitor niste greseli, sa spunem destul de mari si cu costuri electorale majore”, a conchis Ciolacu.

https://www.aktual24.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *