Doi şoferi giurgiuveni, prinşi drogaţi la volan

În ziua de 4 ianuarie a.c., polițiștii au depistat pe Bulevardul București, din municipiul Giurgiu, un bărbat, de 33 de ani, din  municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența unor substanțe psihoactive.

Conducătorul autoturismului a fost condus la Spitalul Județean Giurgiu, unde i-a fost efectuat testul toxicologic, rezultatul fiind pozitiv și i-au fost recoltate probe biologice de sânge și urină  în vederea stabilirii prezenței în organism a unor substanțe psihoactive.

Duminică, 5 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Bolintin-Vale, au depistat un bărbat, de 44 de ani, din comuna Ulmi, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive, fapt atestat de aparatul Drager DrugTest, care a ieșit pozitiv, fiind condus la spital pentru recoltarea de  probe de sânge și urină în vederea stabilirii concentrației de substanțe psihoactive în sânge.

În cele două  cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

http://www.giurgiuveanul.ro/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *