INFOTRAFIC, 8 ianuarie. Restricții și circulație în condiții de iarnă

Polițiștii avertizează că circulația este îngreunată pe mai multe drumuri naționale din cauza vremii nefavorabile. De asemenea, sunt impuse mai multe restricții. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă ca efect al manifestărilor meteo nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Circulația se desfășoară în condiții de ceață, vizibilitatea fiind diminuată pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Cluj, Mureș, Arad, Timiș și Covasna (DN 11 Chichiș –Târgu Secuiesc și DN 13E Sfântu Gheorghe – Reci).

Trafic îngreunat pe autostrăzi

 

Pe autostrada A3 Turda-Borș, pe tronsonul kilometric 0-20, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață, cu vizibilitate sub 100 metri. Aceleași condiții de circulație sunt și pe autostrada A10 Sebeș-Turda.

Pe arterele rutiere principale (Autostrada A1 București – Pitești, Autostrada A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu) se circulă fluent, în condițiile unui carosabil uscat, fără precipitații.

Pe DN 1 București – Brașov nu sunt probleme de trafic, însă se circulă în condițiile unui carosabil, pe alocuri, umed, temperaturile fiind foarte scăzute.

Portul Midia a fost închis

 

În județul Constanța, din cauza vântului puternic, manevrele au fost închise în portul Midia.

În județul Dâmbovița, este închis circulației până la data de 31 martie 2020, DJ 713, între kilometrii 8+500 m și 16 (Cabana Dichiu – Cabana Piatra Arsă), drumul fiind impracticabil pe timpul iernii.

Traficul este restricționat pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 67C Novaci – Rânca (Transalpina), judeţul Gorj, restricție menținută pe toată perioada sezonului rece.

Drumuri închise

 

Este închis tronsonul Rânca (kilometrul 34+800, județul Gorj) – Obârșia Lotrului (kilometrul 59+800, județul Vâlcea) al DN67C (Transalpina).

Circulația rutieră rămâne închisă pe DN7C (Transfăgărăşan), de la kilometrul 104 (Piscu Negru, județul Argeș) până la kilometrul 130+800 de metri (Cabana Bâlea Cascadă, județul Sibiu), în conformitate cu regulamentul de funcţionare a drumului naţional şi din cauza instabilității atmosferice la altitudine, ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment.

sursa:dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *