BREAKING PSD va propune prim-ministru din afara partidului dacă pică Guvernul Orban / Marcel Ciolacu: Dacă trece moțiunea, s-a creat altă majoritate

Liderul interimar PSD Marcel Ciolacu a declarat marți seară la B1 TV că social-democrații nu au nicio înțelegere cu liberalii pentru declanșarea alegerilor parlamentare anticipate și dacă trece moțiunea de cenzură atunci înseamnă că s-a format altă majoritate în Parlament de care președintele Klaus Iohannis trebuie să ia act și să desemneze premierul propus de acea noua majoritate. Ciolacu a indicat ca propunerea de premier nu va fi membru PSD.

„PSD e singurul partid de opozitie. Cum poate opozitia sa faca intelegere cu puterea sa faca anticipate? Daca motiunea de cenzura trece, s-a creat alta majoritate. Respectiva majoritate poate sa faca o propunere de premier. Presedintele trebuie sa ia act de majoritate si sa propuna premierul propus de noua majoritate. PSD nu va face propunere de premier, este o decizie a partidului. Chiar daca se creaza alta majoritate, PSD nu va propune din randurile PSD un membru de partid sa preia functia de ministru”, a zis Ciolacu. „Nu subestimati PSD si nu ma subestimati pe mine”, a mai spus liderul interimar PSD.

https://www.stiripesurse.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *