Ianis Hagi ar putea întâmpina dificultăți în transferul la Glasgow Rangers din cauza impactului crizei COVID-19 asupra clubului scoțian, a anunțat directorul sportiv de la

Directorul sportiv al clubului Glasgow Rangers, Ross Wilson, a declarat că gruparea a fost mulţumită de evoluţiile mijlocaşului Ianis Hagi, dar conducerea nu a luat o decizie cu privire la transferul lui definitiv. Problema ar putea să apară din cauza impactului financiar al pandemiei de coronavirus asupra clubului scoţian.

„Poate virusul să aibă impact asupra deciziei noastre de a-l transfera? Posibil. Dar cred că nu avem o imagine despre când se va deschide perioada de transferuri şi cum va fi situaţia atunci. Ianis a făcut, fără îndoială, o impresie pozitivă asupra noastră. Suntem în contact regulat cu el, eu, Steven, Gary McAllister şi Michael Beale. Am fost foarte mulţumiţi de el şi va rămâne la noi până la sfârşitul sezonului 2019/2020, oricând va fi acesta. Rangers are o opţiune exclusivă asupra lui, dar avem un pic de timp înainte să o activăm. Avem o relaţie extraordinară cu el, cu agentul lui şi cu tatăl său. El a găsit un loc la Rangers unde se simte iubit. Poate simţi dimensiunea clubului şi iubeşte intensitatea, presiunea publicului”, a declarat Wilson, potrivit Daily Racord, citat de News.ro.

Hagi jr. a fost împrumutat în iarnă de Glasgow Rangers de la clubul belgian Genk, cu posibilitatea de a-l achiziţiona definitiv la finalul acestui sezon, în schimbul sumei de cinci milioane de euro.

Fiul lui Gheorghe Hagi a jucat 12 meciuri în toate competiţiile şi a avut evoluţii apreciate cu Rangers, mai ales în Liga Europa.

sursa foto: Facebook/ Ianis Hagi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *