O cofetărie din Constanța trimite gratuit prăjituri pentru cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase

O cofetărie din Constanța trimite gratuit prăjituri pentru cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase din municipiu. Miss Baker a donat, de asemenea, 8700 de lei către ONG-ul Dăruiește Aripi, care direcționează fondurile în diferite acțiuni sau achiziții de echipamente pentru combaterea crizei COVID-19. Cofetarii Miss Baker au livrat, începând cu 20 martie, prăjituri tuturor cadrelor medicale din SBIC, o dată la două zile.

”Ne dorim să fim cât mai mulți care ne implicăm în comunitatea locală. Am decis că este momentul potrivit să vă povestim ce a făcut echipa Miss Baker alături de cofetarul șef Carmen Pleșca în ultimele doua luni.

  • Am livrat începand cu 20 Martie la fiecare 2 zile pachete cu prăjituri către personalul medical din spitalul de Boli Infecțioase Constanța.
  • Am donat 8700 lei către ONG Dăruiește Aripi ce s-a ocupat în mod exemplar și cu o viteză uimitoare de dotarea spitalelor constanțene cu materiale de protecție, dezinfectanți și aparatură necesară desfășurării activitații.
  • Am oferit transport cu autoutilitare frigorifice pentru diferite acțiuni de transport alimente sau bunuri pentru persoanele aflate în nevoie din județ. Această perioadă ne-a aratat cât de importantă este comunitatea locală și cât de multă nevoie avem unul de celălalt. Încă de la începutul activității Miss Baker implicarea socială a jucat un rol extrem de important. Viitorul apropiat va aduce noi proiecte Miss Baker dedicate comunității locale”, au transmis reprezentanții cofetăriei Miss Baker din Constanța. 

sursa foto: Facebook/ Miss Baker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *