PRIMĂRIA OGREZENI

Anul 2019 a debutat cu o serie de realizari in comuna noastra, a fost si anul in care am decis ca toate actiunile care au loc in localitatea sa fie comunicate direct de catre mine si in mediul online, pentru ca trebuie sa recunostem ca unul dintre beneficiile acestei lumi a internetului este comunicarea usoara, astfel reusec prin pagina mea persoanala sa ma simt mai aproape de cetatenii comunei noastre si sa fiu mai receptiv la nevoile lor.
In decursul anului trecut in sectorul educational am reusit:
– sa metinem transportul scolar gratuit;
– sa restaureze fatadele scolilor;
– modernizarea grupurilor si instalatiilor sanitare;
-reparatiile acoperisurilor;
Unul dintre obiectivele mele principale este alimentarea cu apa curenta, pot spune ca atat in anul anterior cat si in prezent s-a lucrat la foc continuu:
– au fost executatea foraje dirijate si au fost introduse conductele;
– au fost realizate bransamentele, au fost forate puturi de apa ( 3 de mare adancime si unul de adancime medie);
– au fost construite 2 rezervoare de apa si au fost montate caminele pentru vanele de aerisire, pe tot traseul conductiv, executarii cabinelor pentru puturi. cand acestea vor fi gata, puturile vor fi echipate corespunzator, in vedera alimentarii cu apa a fiecarei gospodarii. Acum asteptam statia de tratare, constructorul mi-a promis ca in doua luni aceasta o sa ajunga in comuna noastra, apoi achizitionarea statiei de tratare si finalizarea infiintarii gospodariei de apa.
Punctul forte atat a anului 2019 cat si in prezent il reprezinta operatiunea de asfaltare . Acest proiect cuprinde 11 strazi din Ogrezeni si 4 din Hobaia, pana in acest moment fiind finalizate 4 in  satul Ogrezeni si 4 in satul  Hobaia.
In continuarea celor anterior spuse si in ceea ce priveste infrastructura localitatii noastre,  Drumul Comunal 132 (centura Ogrezeni) inaugurata in data de 13 septembrie 2019 este una din realizarile remarcabile ( detalii structura 25-30 tone).
Un alt eveniment extraordinar si notabil a avut loc de Sfintele Sarbatori de Iarna, pe langa faptul ca Mos Craciun ca in fiecare an a reusit sa ajunga la toti copiii comunei Noastre, Ziua Nasterii Mantuitorului O VESTE MINUNATA  au primit cetatenii comunei si anume  stimulentul financiar oferit tuturor nou- nascutilor incepand cu data de 25.12.2019 care se da astfel:
-> 2000 ron pentru primul copil;
-> 5000 ron pentru gemeni;
->10.000 ron pentru tripleti;
->2.500 ron pentru al 2-lea copil;
-> 3.000 ron pentu al 3-lea copil;
-> 3.500 lei pentru al 4-lea copil;
Anul 2020 desi este in plin curs cred ca nimeni nu il poate uita usor, un an incercat pe toate fronturile pentru noi incepuse intr-o nota optimista cu demararea lucrarilor pentru BAZA SPORTIVA:
” Scoala Sfantul Nectarie” din comuna noastra, unde se realizeaza, in regie proprie, imprejmuirea acesteia pentru construirea, in conditii de siguranta a urmatoarelor obiective:
– teren multifunctional ;
– pista de atletism cu nocturna;
– spatiu pentru receere copii si parinti si constuirea unei camere tehnice, in care va functiona sistemul de incalzire al scolii.
Cand toate, pot spune ca prinsesera contur, lucrarile la apa erau in continua desfasurare, asemenea si la baza sportiva cat si in ceea ce priveste operatiunea de asfaltare se declanseaza aceasta Pandemie care a schimbat cursul intregii lumi.
Cu toata modestia, pot afirma urmatoarele, comuna Ogrezeni a fost cea mai bine organizata si pregatita comuna din judet in timpul ” starii de urgenta”  si anume:
– sprijin alimentar;
– distribuire masti protectie;
– asigurarea alimentelor persoanelor aflate in autoizolare la domiciliu;
In tot acest timp nu ne-am oprit din contiunarea lucrarilor deja incepute!
Consider ca aceasta pandemie desi doreste o distantare sociala, pe mine m-a apropiat si mai mult de cetatenii comunei Ogrezeni.
Traiul a devenit tot mai greu, foarte multi au fost trimisi in somaj tehnic, a trebuit sa fiu atat un suport moral cat si un sprijin alimentar.
sursa: REFLECTORUL DE SUD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *