Cine sunt candidaţii USR-PLUS pentru primăriile din Bucureşti. Nume-supriză la sectoarele 4 şi 5

Candidatul USR PLUS pentru Primăria Sectorului 1 este Clotilde Armand, europarlamentar al USR care în 2016 a fost aproape de a ajunge edil, însă a pierdut la câteva sute de voturi. 

„Îi vom trimite acasă pe cei acum şi îi vom trimite în faţa Justiţiei pentru a răspunde pentru faptele lor”, a declarat Armand referitor la actuala administraţie de sector. 

Radu Mihaiu este candidat la Sectorul 2, acolo unde vrea să îi ia locul social-democratului Mihai Toader, un primar inexistent, principalul poltiician din această instituţie fiind viceprimarul Dan Cristian Popescu. 

Ana Maria Ciceală, unu dintre consilierele USR din CGMB cele mai active, va intra în cursa pentru Primăria Sectorului 3. Deşi este un candidat puternic, Ciceală are o misiune grea, în condiţiile în care Robert Negoiţă, primarul în funcţie, are o intenţie de vot de peste 40%, potrivit sondajelor. Ciceală l-a acuzat pe Negoiţă că, pe modelul Firea, a înfiinţat companii. 

Candidatul USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 4 este Simona Spătaru. „După 30 de ani e nevoie să schimbăm foaia”, a declarat Spătaru, avocată care este membru al PLUS. „Îmi doresc să scăpăm Sectorul 4 de eticheta Sectorul clanurilor. Vom aduce în faţă toate contractele”. 

Alex Dimitriu este candidatul Alianşei USR-PLUS pentru Sectorul 5. Dimitriu vine din PLUS.

La Sectorul 6 va candida Alexandru Gâdiuţă, consilier municipal la Sectorul 6. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *