Victor Ponta îl atacă pe Nelu Tătaru

Victor Ponta îl atacă pe Nelu Tătaru. Atacul șefului ProRomânia vine după ce ministrul sănătății a făcut declarații. Acesta a spus că se gândește și la restricționarea circulației în anumite localități, dacă apar focare.

Ponta îl acuză pe ministrul sănătății că vrea ca turiștii să nu mai ajungă la mare sau la munte. “Nelu Tataru vrea sa restrictioneze circulatia pe Valea Prahovei si pe Litoralul Marii Negre ca sa combata Pandemia de Covid 19 !!!”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Liderul ProRomânia încă ironizează poza apărută în presă cu premierul și miniștrii, făcută de ziua lui Ludovic Orban (PNL). “Propunerea mea este sa inceapa sa restrictioneze circulatia la sediul Guvernului ( unde se bea whiskey si se fumeaza cigars fara distantare sociala si fara masca) / la IASI la sedintele de Partid ale PNL unde participa sute de persoane / la TIMIS unde Primarul Robu si Senatoarea Gorghiu vin cu elicopterul sa inaugureze un teren de fotbal facut din banii dati de Liviu Dragnea prin PNDL / sa restrictioneze la UNIFARM si la Ministerul Sanatatii sa nu mai vina cu spaga reprezentantii firmelor care castiga contracte de milioane pe banda rulanta!“, declară acesta.

Victor Ponta îl atacă pe Nelu Tătaru, dar și pe Ludovic Orban. “Ce parere aveti dvs despre Nelu Tataru- este PRECAUT, este PROST sau este PENELIST? Ps – nu e cazul sa il intrebam pe Dl Tataru ce intelege el prin “restrictionat circulatia pe Valea Prahovei” ( este DN 1 pe care merg zeci de mii de autovehicule zilnic) sau “pe Litoral” ( Constanta, Mangalia fiind orase mari iar Vama Veche punct vamal important ) – cred ca pur si simplu vorbeste si el ca Lucovid Orban – adica bate campii!”, încheie Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *