Transfăgărășanul se deschide circulației, miercuri, la ora 8.00 / CNAIR avertizează în legătură cu prezența urșilor în zonă

Circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă, va fi deschisă miercuri, la ora 8.00, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), avertizând că în ultima perioadă în zonă a fost semnalată prezența urșilor.

„Miercuri, 01 iulie 2020, începând cu ora 8:00, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00-21:00. Pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții între orele 21:00-07:00”, anunță CNAIR într-un comunicat.

Compania face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

„De asemenea, atenționăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora”, se mai arată în comunicat.

Sursa foto: Agerpres / Silviu Matei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *