Teodorovici crede că programul de relansare economică este un zero

Eugen Teodorovici crede că programul de relansare economică propus de liberali este un zero. Senatorul PSD spune că programul este o bătaie de joc.

“Programul de relansare economică al PNL este un mare ZERO pentru România! Am parcurs cu mult interes “amplul” program pe care Orban &Co trebuia să-l prezinte pe 1 iunie!! Niciodată nu e prea târziu ar spune unii, dar în situația actuală a economiei românești este o BĂTAIE DE JOC crasă la adresa românilor și a mediului de afaceri!”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, senatorul ironizează situația și spune că cei de la PNL și-au scris singuri o moțiune de cenzură. “Dacă am lua fiecare pagină în parte și am depune-o în Parlament, ca o critică adusă Executivului, s-ar califica drept o auto-moțiune de cenzură. Da, o moțiune pe care Guvernul acesta incompetent și rău-voitor și-a scris-o singur. În grabă, în disperare, într-un atac de panică în fața milioanelor de oameni și a sutelor de mii de firme românești care nu mai au răbdare. Și nu mai pot îndura umilința și bătaia de joc! Fără să exagerez cu nimic, aș zice că ar fi o moțiune mult mai bună decât ar fi în stare să o scrie actuala conducere PSD”, continuă acesta.

Teodorovici crede că, în esență, programul de relansare economică nu îi ajută pe români. “Programul propus de Orban nu este altceva decât o înșiruire pestriță și incoerentă de măsuri şi obiective de investiții. Fără nicio rigoare în privința proiecției temporale și resurselor financiare care să le poată susține. Nu vedem nimic dincolo de sclipirea unor “globulețe” și strălucirea “ghirlandelor” dintr-un biet “pom de Crăciun” … de plastic!”, încheie Teodorovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *