Violeta Alexandru afirmă că PSD testează şi alţi candidaţi decât Firea pentru Bucureşti. Ciolacu: Violeta Alexandru e o mincinoasă şi dezinformează

Ciolacu a numit-o pe Alexandru mincinoasă, reafirmând faptul că Firea este candidatul PSD şi că va câştiga aceste alegeri, la rândul său, ministrul Muncii susţinând în continuare că în Bucureşti se derulează un astfel de sondaj şi că deşi Ciolacu o vrea pe Gabriela Firea candidat, alţi lideri PSD nu au aceeaşi opţiune.

„Când propriul tău partid începe să facă sondaje prin oraş să testeze alţi candidaţi #problemegabi? Cu ea sau fără ea, Bucureştiul scapă de PSD la toamnă”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook, postând şi o fotografie.

Ciolacu a replicat, subliniind că Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei şi că ea va câştiga aceste alegeri şi are toată susţinerea sa şi a partidului.

”Violeta Alexandru este doar o mincinoasă care dezinformează. Mai bine ar fi preocupată de creşterea pensiilor şi mărirea alocaţiilor. Dar nu e în stare de absolut nimic!”, a scris liderul interimar al PSD pe Facebook.

După acuzaţiile lui Marcel Ciolacu, Violeta Alexandru a postat un nou comentariu pe Facebook, spounând despre acesta:”Cel autointitulat preşedinte PSD, că de ales nu l-a ales nimeni a sărit, la ordinul G. Firea, să spună că mint”.

”În ce sens aş minţi, Marcel Ciolacu? În Bucureşti se face un sondaj, despre care am aflat, chestionarul fiind aplicat unor oameni care mă cunosc şi care mi-au spus. Înţeleg din nervozitatea lui Marcel Ciolacu că o susţine pe Gabriela Firea. Văd că alţii din PSD, nu. Haos la PSD. Să o susţină Marcel Ciolacu dacă vrea, este şi mai bine pentru noi. Câştigăm fără probleme. Să luăm Bucureştiul înapoi, pentru bucureşteni”, comentează liderul PNL Bucureşti.

Citeşte şi:

Cadou otrăvit: de ce susţine brusc PSD  iniţiativa „Fără penali în funcţii publice”

Premierul Ludovic Orban prezintă miercuri, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis, Planul naţional de investiţii şi de relansare economică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *