Cine e noua asistentă de la „Acces Direct”. Cosmina Adam cântă muzică populară

După întreg scandalul care s-a creat în jurul emisiunii „Acces Direct”, show-ul Antenei are acum o nouă asistentă TV. Aceasta este interpretă de muzică populară și speră că se va descurca în rolul care tocmai i-a fost atribuit.

„Acces Direct” rămăsese de curând fără asistentă TV după ce Emily (Emiliana Burghelea), fostul ajutor al Mirelei Vaida, a adus recent acuze grave echipei emisiunii, anunțând că demisionează. După ce s-au mai potolit apele, show-ul a realizat un casting, iar cea care a obținut postul vacant este din Vaslui și nu e străină de lumea artistică, bifând mai multe apariții în emisiuni autohtone.

Cine e noua asistentă TV a emsiunii „Acces Direct”

Cosmina Adam este noua asistentă a emisiunii „Acces Direct”, anunțul fiind făcut chiar de prezentatoarea Mirela Vaida, în direct în ediția de miercuri, 1 iulie. Tânăra cochetează cu muzica, în special cea folclorică, iar acum își dorește și o carieră strălucită în televiziune.

Aceasta a urmat cursurile Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” din Iași, iar pagina ei de socializare arată că a frecventat și Universitatea de Arte „George Enescu”, din același oraș. Cosmina a fost, de asemenea, solist vocal al Orchestrei Rapsodia Vasluiului.

Cosmina Adam

Foto: Facebook

„Dragii mei, începând de astăzi pot spune ca traiectoria vieții s-a schimbat, cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate,s unt asistenta emisiunii Acces Direct și reporter special. Nu vă puteți închipui cât de fericită sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! Visați cu ochiul minții!”, a fost mesajul acesteia, după ce vestea că ea va fi noua asistentă de la „Acces Direct” a fost anunțată, scrie click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *