Femeile din viaţa lui Borcea se întrec în afaceri. Valentina Pelinel e ocupată în Capitală, iar Mihaela face ordine pe Litoral

După o viaţă tumultuoasă, Cristi Borcea, 50 de ani, poate fi considerat norocos şi asta pentru că femeile din viaţa lui au veleităţi de afaceriste. Dacă prima nevastă, Mihaela, a început sezonul estival în forţă pe litoral, nici actuala nu e mai prejos. Valentina Pelinel se foloseşte de atuurile de fotomodel pentru a promova ştrandul din Drumul Taberei.

Valentina Pelinel

Chiar dacă a renunţat la cariera de model de ani buni pentru a fi o familistă convinsă, Valentina Pelinel (39 de ani), mămică a trei copii, arată exact ca atunci când defila pe marile podiumuri internaţionale de modă. Picioare lungi, sâni superbi, talie de viespe şi zâmbetul larg.

Din 3 iulie blondina a deschis ștrandul din Drumul Taberei – Magic Summer Waves

Cu această imagine sexy face reclamă soţia lui Cristi Borcea ştrandului din Drumul Taberei, Magic Summer Waves, care şi-a deschis porţile la început de iulie. Pentru a atrage clienţi, având în vedere perioada extrem de proastă din punct de vedere financiar, cauzată de prezenţa virusului mortal, Valentina a gândit nişte oferte tentante. “Te aşteptăm la Magic Summer Waves începând cu 3 iulie la deschiderea noului sezon într-un nou concept cu totul inedit: piscine cu vitroceramică, scaune cu hidromasaj, cascade, culoare de înot, tobogane pentru toate vârstele şi multe zone speciale în Drumul Taberei 115. Începând cu 3 iulie, toţi copiii cu vârsta până în 7 ani au intrarea liberă. Descoperă magia verii cu Magic Summer Waves”, a scris Valentina pe Facebook în dreptul imaginilor superbe care ilustrează piscine, tobogane, şezlonguri albe, zonele de mâncare.

Petreceri cu spumă, scaune cu hidromasaj, cascade şi culoare de înot, înviorare de dimineaţă cu Aqua Zumba, spectacol de magie, DJ şi programe de animaţie pentru copii, cam de aceste facilităţi se pot bucura clienţii care aleg să se distreze la ştrandul lui Borcea. Preţul intrării este unul rezonabil: 40 de lei în timpul săptămânii, pentru adulţi, şi 35 de lei pentru elevi, studenţi şi persoane cu dizabilităţi.

Mihaela Borcea se ocupă de câțiva ani de hotelul Pam Beach din Olimp

La mare, Mihaela Borcea (50 de ani) a deschis hotelul din Olimp, Hotel Pam Beach, la finalul lunii iunie. Pentru a atrage turişti, prima nevastă a lui Cristi Borcea a mizat pe petreceri fastuoase cu trupe celebre.

A păstrat tariful pe cameră practicat anul trecut, însă a plusat la capitolul divertisment, astfel că formaţii precum Azur au ţinut în priză turiştii. Mâncare bună, camere curate, preţurile la camere, ce-i drept, i-au intrigat pe anumiţi turişti: „Şi preţul la cazare…f.f.mare!”. Pe site-ul hotelului, tarifele pentru o noapte de cazare, valabile pentru perioada iulie-august, sunt următoarele: 325 lei (camera dublă), 485 lei (apartament cu două camere), 405 lei (cameră triplă).

„Mergeţi vă rog la Mamaia să vedeţi ce preţuri sunt!! Este un hotel de 3 stele renovat complet!!”, a replicat Mihaela Borcea, pe pagina de facebook a hotelului. În concluzie, femeile din viaţa lui Borcea sunt extrem de iscusite şi în domeniul businessului, aşa că fostul patron dinamovist poate sta relaxat, fără să-şi facă griji ce le lasă moştenire celor 9 copii ai săi.

Mihaela s-a cuplat cu un fost poliţist

Mihaela și Sorin Rap

În 2011, Mihaela şi Cristi Borcea au divorţat după mai bine de 23 de ani de căsnicie.

În ciuda despărţirii, ea a tot sperat că într-o zi bărbatul cu care are trei copii se va întoarce acasă, dar din păcate nu a fost aşa. Într-un final, şi-a refăcut viaţa alături de Sorin Rap, un fost poliţist care locuia într-o garsonieră de la ANL de 40 de metri pătraţi. Acesta s-a mutat într-o vilă şi conduce un BMW X5, şi a devenit omul bun la toate pentru fosta nevastă a lui Cristi Borcea, scrie click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *