Gabriela Firea, ultimatum pentru Violeta Alexandru: „Fiecare zi scursă cu cel mai incompetent şi inuman ministru al Muncii este o pată pe obrazul guvernului PNL şi a tării!”

Edilul Capitalei i-a transmis un ultimatul ministrului Muncii, Violeta Alexandru, despre care afirmă că ar fi fost demisă în orice alt stat civilizat. Primarul municipiului Bucureşti s-a sesizat după ce la Casele de pensii s-au format cozi kilometrice. 

”Demisia! Urgent! Într-o ţară normală, ministrul muncii, care priveşte nepăsător cum românii sunt umiliţi la cozi kilometrice, ar fi fost demis pe loc. Ca semn că guvernul nu tolerează un astfel de comportament faţă de cetăţeni.
La noi, guvernul PNL, care promite lapte şi miere, nici măcar nu poate administra treburile curente ale unor instituţii, la care apelează cetăţenii.
Cum să ţii sute de oameni, la Casele de pensii, in picioare, pe caniculă, fără un punct de prim ajutor, fără apă, fără o bună organizare în interior, astfel încât să nu se formeze cozi obositoare şi umilitoare.”, a scris Gabriela Firea.
Primarul Capitalei susţine că, în acelaşi timp, „doamna ministru a somajului şi umilirii pensionarilor, V Alexandru, dădea interviuri despre bârfe, mondenităţi, cancanuri. Cine cu cine, care cu care.. în politică!”
Gabriela Firea o acuză pe Violeta Alexandru că este mai preocupată de campania electorală decât de problemele pensionarilor. 
„Fiecare zi scursă cu cel mai incompetent şi inuman ministru în fruntea Ministerului muncii este o pată pe obrazul guvernului PNL şi a ţării!”, a mai scris Gabriela Firea în ultimatumul acordat Violetei Alexandru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *