Nicuşor Dan: Nu există ruşine mai mare pentru administraţia Firea decât modul dezastruos în care a gestionat problema transportului public

„Nu există ruşine mai mare pentru administraţia Firea – PSD decât MODUL DEZASTRUOS în care a gestionat problema transportului public! 8 autobuze hibrid după 4 ani la primărie nu pot acoperi bilanţul ruşinos al infrastructurii STB”, a precizat Nicuşor Dan. 
Candidatul PNL-USR a făcut un biilanţ a problemelor referitoare la transportul în comun. „Niciun tramvai n-a fost cumpărat în acest mandat. I-a luat 2 ani primarului Firea să afle că se pot accesa fonduri europene pentru aceste achiziţii, iar apoi a pierdut alţi 2 ani cu două licitaţii anulate. Licitaţia pentru 100 de autobuze electrice din fonduri europene a fost şi ea anulată. Încă o dovadă de incompetenţă administrativă. Nu s-a modernizat niciun metru de linie de tramvai. De aici rezultă deraieri constante, care pun în pericol vieţile bucureştenilor”, a completat Dan. 
De asemenea, fostul preşedinte al USR a punctat faptul că în continuare nu există benzi unici pentru autobuze şi nu se face mentenanţă corectă pe contractele vechi.
„Pe tema transportului public din Bucureşti, Gabriela Firea n-ar trebui să iasă din casă de ruşine!”, a conchis Nicuşor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *