Bărbații din viața Andreei Bălan. Logodnă la 20 de ani, trădări, infidelități și divorț

Dacă vestea divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea i-a pus pe gânduri pe admiratorii cuplului, și mai șocant a fost atunci când artista a început deja să se afișeze în compania unui nou bărbat, la scurt timp după întreg scandalul cu despărțirea de tatăl fetițelor ei.

Andreea Bălan cu Teo Păcurar

Andreea Bălan a susținut mereu că George Burcea ar fi fost cel care nu și-ar mai fi dorit să formeze o familie alături de ea, însă cântăreața pare că a trecut destul de repede peste întreg incidentul. Dacă este doar o formă de a reuși să uite mai rapid durerea sau chiar s-a înfiripiat ceva între ea și noul ei iubit, Tiberiu Argint, acest lucru nu-l va putea arăta decât timpul.

Cert este că Andreea are o întreagă istorie în spate de decizii luate fără prea multă analiză a tuturor urmărilor sau posibilităților. Vedeta a fost logodită la o vârstă destul de fragedă, iar după despărțirea de unul dintre partenerii ei de lungă durată, Keo, a procedat la fel ca în prezent, consolându-se în brațele altui bărbat. Este vorba despre americanul Michael.

Andreea Bălan a fost logodită la 20 de ani

Deşi s-a zvonit că pe la 15 ani Andreea s-ar fi iubit cu dansatorul Ionuţ Manea, partenerul ei de dans din videoclipul piesei „Moşule ce tânăr eşti”, artista a susținut mereu că ei au fost doar prieteni.

„Suntem prieteni foarte buni, deşi m-a iubit întotdeauna. A fost singurul care a ţinut la mine cu adevărat, Ionuţ mă cunoaşte cel mai bine. Mă iubeşte de 3 ani, dar nu-i poţi comanda inimii, ţin la el şi atăt”, spunea Andreea Bălan în urmă cu ceva vreme.

Andreea Bălan și Ionuț Manea

foto: captură

În 2004, Andreea Bălan s-a mutat din casa părintească din Ploieşti, în Bucureşti, unde l-a cunoscut pe compozitorul Teo Păcurar. În aceeași perioadă, solista răspundea ambiguu la întrebările legate de pierderea virginității, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Deși inițial l-a luat pe ”nu comentez” în brațe, Andreea a recunoscut că nu mai era fecioară de câteva luni. În 2005, Andreea și Teo s-au logodit, iar cei doi porumbei şi-au tatuat câte un inel de logodnă pe degetul inelar. Cuplul s-a destrămat însă în 2006. Se pare că Teo Păcurar voia ca Andreea să se mute cu el în Bistriţa, unde locuiau și părinţii lui.

Andreea Bălan şi Keo

Foto: arhiva Click!

Andreea Bălan, relație de 9 ani cu Keo

La scurt timp după despărţire, Andreea a apărut la evenimentele mondene împreună cu Keo, cântăreț ca și ea, care a ajutat-o să treacă peste despărţirea de Teo. Cei doi au devenit în scurt timp iubiți și, aproape nouă ani mai târziu, când toată lumea aștepta de la ei vești legate de căsătorie, au anunțat că se despart. Motivul? Keo a călcat strâmb, înșelând-o pe Andreea cu cântăreața Misty.

Andreea Bălan şi George Burcea

Foto Arhivă personală

Andreea Bălan, noul iubit și divorțul de George Burcea

Copleșită de durere, Andreea s-a aruncat în braţele americanului Michael, un fost pușcaș marin pentru care făcea naveta pe ruta România-SUA, după care l-a cunoscut pe actorul George Burcea, tatăl celor două fetițe ale artistei, de care a anunțat de curând că divorțează, de asemenea. Relația cu Michael s-a terminat după un an, la mijloc stând și distanța dintre cei doi.

Andreea Bălan și Michael

Acum, la fel cum a procedat și după despărțirea de Keo, artista are deja un nou iubit, pe Tiberiu Argint, cu care s-a afișat pe litoral fără rețineri. Totuși, Andreea a mărturisit că ea și-a dorit ca relația cu George Burcea să meargă în continuare, spunând că decizia finală a fost a actorului, care nu ar mai fi vrut să îi fie alături.

„Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă. Nu am mai avut ce să salvez..El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”, spunea Andreea într-un vlog publicat pe cananul ei de YouTube, scrie click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *