Edward Sanda își aniversează ziua de naștere la Chișinău, împreună cu Cleopatra Stratan

Așteptarea va lua sfârșit în această săptămână, când, potrivit noilor reglementări, Edward Sanda poate călători în Republica Moldova. Artistul și iubita lui se pregătesc să lanseze o piesă împreună și se vor întâlni pentru filmarea videoclipului. Astfel, interpretul își va putea sărăbători ziua de naștere alături de Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan

“Abia aștept să ne vedem săptămâna aceasta și să împlinesc 23 de ani alături de Cleopatra. Avem mai multe proiecte împreună, pe lângă această piesă, și vă vom povesti despre ele pe măsură ce le vom realiza”, spune Edward.

Cei doi artiști au devenit un cuplu și și-au dat seama că sunt perfecți unul pentru celălalt, după cum spun chiar ei, în februarie, acest an.

Edward Sanda

“Ne-am revăzut mai mult la începutul acestui an și din februarie am decis să fim împreună. Însă până acum nu am petrecut așa mult timp împreună, pentru că a început starea de urgență, iar Cleopatra a rămas la Chișinău și nu a mai putut veni”, declară artistul.

Cum s-au cunoscut

Prima dată s-au văzut pe 1 iunie 2014, la Caracal, în cadrul unui concert. “Eu am cântat în deschiderea concertului ei. Dar nu am știut decât când am ajuns acolo. Am și făcut o poză împreună atunci”, povestește Edward. Cei doi artiști s-au revăzut în 2018. “Eu pregăteam piesa «Te las cu inima» și am mers la studio să înregistrez. Am crezut că și el e în vizită, nu că lucrează acolo. Atunci am mai stat puțin de vorbă. La finalul lui 2018 am și colaborat pentru melodia «Cozonac» și ne-am văzut mai des când ne aflam în promovare cu ea”, adaugă Cleopatra, scrie Libertatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *