Bianca Drăgușanu a ajuns în presa britanică! Uite ce spun englezii despre ea!

Fotomodelul Bianca Drăgușanu (38 ani) a devenit un nume vestit și peste graniță, însă nu cu vreo performanță artistică, ci datorită numărului impresionant de operații estetice. Jurnaliștii britanici scriu despre planurile Biancăi de a deschide „o școală de dive”.

Bianca Drăgușanu

Potrivit publicației britanice „Daily Star”, celebra româncă este copia fidelă a unei păpuși: „Una dintre femeile care și-au făcut atât de multe operații estetice, încât a ajuns să arate ca o păpușă Barbie”, au notat jurnaliștii. Fosta asistentă tv a recunoscut că și-a mărit posteriorul și sânii, că are fațete dentare, de peste 6.000 de euro, că și-a subțiat gleznele și că și-a îndreptat nasul, intervenții chirurgicale estetice care au costat-o enorm.

Bianca Drăgușanu, subiect în Daily Star

Britanicii au preluat declarațiile pe care Bianca le-a făcut în cadrul unei emisiuni TV. „Eu vreau să deschid o „școală de dive“. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV. Daily Star mai scrie că Bianca a pozat și în Playboy, în decembrie 2010, pentru un onorariu de 8.950 de lire sterline (10.000 de euro), informație pe care au găsit-o tot în presa din România, scrie click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *