Andreea Bălan a dezvăluit ce operație estetică are

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite artiste. A fost întotdeauna deschisă cu fanii ei și nu a ezitat să le răspundă celor mai îndrăznețe curiozități. De data asta, aceștia au aflat ce operație estetică are artista. Într-un vlog, vedeta le-a răspuns celor curioși. Andreea Bălan a dat cărțile pe față într-un vlog postat pe canalul ei de YouTube, unde a făcut mai multe dezvăluiri.

Andreea Bălan

Întrebată din nou dacă are sau nu operații estetice, Andreea Bălan a răspuns imediat “Eu am. E frumos”, a spus Andreea Bălan despre nasul său care a fost operat. “Păi și acum ce vrei să faci, Doamne, era deviație de sept, nu?”, i-a spus Amna Andreei Bălan în timpul filmării vlogului. “Da, așa spun toate”, a ținut vedeta să o contrazică pe prietena ei, potrivit Spynews, citat de Libertatea.

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de alt bărbat Andreea Bălan este din nou fericită, la 6 luni după ce soțul ei, George Burcea, a decis să își părăsească familia. Artista a fost surprinsă la malul mării alături de noul iubit, iar cei doi păreau mai fericiți ca niciodată. Bărbatul din viața interpretei este fratele unei celebre prezentatoare TV și se numește Tiberiu Argint.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *