Vlad Voiculescu, despre clasarea dosarului 10 august: Pute de la o poştă şi aici nu e doar mâna PSD

„Dosarul 10 August a fost clasat de DIICOT, nici un şef al jandarmilor sau politician nu răspunde pentru violenţele împotriva protestarilor. Rămân anchetaţi câţiva jandarmi.
Nu se poate aşa ceva!
Pute totul de la o poştă şi aici nu este doar mâna PSD!
Nu doar PSD l-a făcut general pe secretarul de stat care a coordonat acţiunea! Nucu Marin îl cheamă. Era colonel la 10 august. În Noiembrie a fost făcut general.
Nu PSD a făcut numirile de procurori de rang înalt la mica înţelegere, fără să ţină cont de avizul CSM şi încălcând MCV!
Nu doar PSD a ascuns până astăzi toate datele referitoare la ce s-a întâmplat atunci în spatele unei “desecretizări” de documente pe care le-au trimis la procurori (procurori care oricum aveau acces la acele documente)!
Toate cele de mai sus au fost făcute inclusiv de PNL şi de Preşedinte! Iar mizeria asta a fost scoasă acum pentru că e vară, se apropia 10 august şi mai e timp să uite lumea până la alegeri. Câtă sfidare!
Câtă mizerie”, a declarat Vlad Voiculescu miercuri pe Facebook.
Totodată, procurorii au stabilit că nu există probe pentru acuzaţia de acţiuni împotriva ordinii constituţionale, reţinută în sarcina protestatarilor în plângerea Jandarmeriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *