VIDEO Senatorul PNL Daniel Fenechiu a aţipit în platoul de la Antena 3. Zilele trecute acesta consuma coniac în timpul pauzei de la dezbaterea Legii carantinei

Invitat în platoul televiziunii Antena 3, Daniel Fenechiu pare la un moment dat că aţipeşte.

Senatorul de Bacău a fost filmat marţea trecută, într-o pauză de la dezbaterile din Comisia Juridică din Senat cu o sticlă de coniac, iar mai apoi cu o pisică.  „Sunteţi în direct şi ne faceţi poftă”, a declarat un alt parlamentar în timpul dezbaterii.
„E adus de la o podgorie de undeva de lângă Luxemburg. Un coniac din anul naşterii mele, are 50 de ani. Aşa, când e un moment important, beau câte un păhărel, îmi stimulează creativitatea. E foarte ok”, a spus senatorul PNL Daniel Fenechiu.
„Şi ca lumea să nu ştie ceva fac beau din ceşcuţă. Pe vremuri, când eram elev şi fentam anumite reguli îmi puneam în ceşcuţă. Domnul Ganea, noroc!”, a adăugat acesta.
„Bag-o sub masă, Daniele”, se aude vocea unui coleg.
„Se vede că e pauză”, spune un alt col
„Ei, domnu Ganea (n.r. Ion Ganea, PSD), dacă veneai şi tu cu un peşte. Ce mişto mergea după un coniac…”, mai spune Fenechiu.
„Daniel, vrei să-ţi dezvălui secretul? Fraţilor, are ceai de muşeţel acolo. Mi-a dat şi mie şi ştiţi că eu-s nebăutor”, a spus pe videoconferinţă RP (nr. posibil Radu Preda, PSD).
Dialogul a continuat, fiind pauză în dezbaterile comisiei, iar Fenechiu s-a plâns în glumă că unii colegi din PNL ar vrea să-l carantineze. „Eu sunt o victimă în ţara asta, eu voiam să terminăm cu astea…”, scrie Ziarul de Bacău.
Mai apoi, în cadru intră şi o pisică pe care senatorul a arătat-o colegilor de la dezbatere.
Contactat de hotnews.ro, Daniel Fanechiu a explicat că totul era o glumă şi că momentul a avut loc într-o pauză, nu în timpul dezbaterii propriu-zise.
„Eram în pauză, a fost un moment gustat de majoritatea colegilor. Nu ştiam că se înregistrează. Cei care cred că un senator sau deputat nu e om, greşesc. E glumă evidentă”, a spus senatorul Fenechiu.
VIDEO Ziarul de Bacău / Youtube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *