Pepe a lansat piesă cu nașa Andra și cu finul Connect-R

Pepe, pe numele lui din buletin Ionuț Nicolae Pascu, a împlinit vârsta de 41 de ani pe 20 iulie. Și-a sărbătorit ziua duminică seara, pe o ploaie torențială, iar azi și-a făcut cel mai frumos cadou: a lansat o piesă cu doi prieteni dragi lui, cu care s-a și înrudit: nașa Andra Măruță și finul Connect-R.

Pepe, Andra, Connect-R

Lansarea oficială a videoclipului a avut loc azi (20 iulie), la ora 16.00, pe canalul de YouTube al artistului, iar înainte de asta, solistul a intrat în direct la Observatorul Antenei 1 și a oferit detalii despre melodie, dar și despre petrecerea de ziua lui. „Am dormit foarte puțin, m-am distrat azi-noapte (râde). Este o piesă mult așteptată, o am de anul trecut. Este cel mai important proiect muzical pentru mine, pe care îl propun tuturor. Cu petrecerea de ziua mea m-am organizat cum scrie la carte, cum ne-au spus autotitățile, cu distanțare, cu număr limitat de invitați, dar ploaia ne-a dat peste cap și ne-a ascuns undeva sub niște umbrele. Dar lucrurile s-au întâmplat astfel: cine m-a iubit a venit, cine m-a iubit s-a distrat. Pentru mine a fost o petrecere reușită”, a declarat Pepe, scrie click.ro.

La petrecere au fost Amna, Connect-R, Liviu Vârciu, Cătălin Măruță, Oana Roman, rude și prieteni apropiați. De Connect-R, pe Pepe nu îl leagă doar o prietenie de ani buni, ci și un eveniment frumos: În 2014, Pepe și Raluca Pascu au fost nași de cununie pentru Connect-R și fosta lui soție, Misha. La rândul lui, Pepe a fost nășit la nunta cu Raluca de Andra și de Cătălin Măruță, așa că iată cum piesa „Inima mea” a devenit o colaborare în familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *