Cătălin Rădulescu, amendat cu 1.500 de lei pentru refuzul de a purta mască și injurii adresate polițistului. Ce spune deputatul „Mitralieră”

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost amendat pentru că a refuzat să poarte mască. A doua amendă a primit-o pentru că l-ar fi înjurat pe polițistul care i-a cerut să se protejeze. Deputatul „Mitralieră” a făcut scandal într-o benzinărie la intrarea în București, vineri, iar acum s-a aflat și sancțiunea primită: 1500 de lei.

Prima amendă, de 1.000 de lei, a fost primită pentru nepurtarea măștii de protecție iar a doua, de 500 de lei, pentru provocarea de scandal public și injurii adresate polițistului

Potrivit Digi24, Cătălin Rădulescu a fost observat de un alt client al benzinăriei, care a ieșit afară și a chemat un polițist aflat în apropiere.

Bărbatul i-a spus agentului că în benzinărie sunt două persoane – un bărbat și o femeie, pentru că deputatul era însoțit de o femeie – care nu poartă măști de protecție.

Polițistul a mers în interiorul benzinăriei a încercat să stea de vorbă cu cei doi și le-a spus să poarte masca de protecție, mai ales că o aveau la ei. Femeia s-a conformat imediat, și-a pus masca, însă deputatul Cătălin Rădulescu nu doar că a refuzat să facă acest gest, dar ar fi devenit și recalcitrant, potrivit agentului de Poliție.

„În data de 17.07.2020, un poliţist din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada Rutieră, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a fost sesizat de către un cetăţean cu privire la faptul că două persoane, bărbat şi femeie, ce se aflau în interiorul unui spaţiu comercial, nu poartă mască de protecţie. Poliţistul s-a deplasat la locaţie şi a solicitat celor două persoane să îşi fixeze corespunzător masca. Femeia s-a conformat solicitării, dar bărbatul a refuzat. La momentul în care i s-a adus la cunoştinţă că va fi sancţionat contravenţional a adresat cuvinte şi expresii jignitoare”, a comunicat, marţi, Poliţia Capitalei.

Deputatul Cătălin Rădulescu, amendat. Reacția deputatului Mitralieră

“Eu m-am conformat cum trebuia să se conformeze toți oamenii. S-a spus că vine sfârșitul lumii. În martie, mulți nu purtau mască.

Ulterior, am văzut când se bea spriț prin guverne, nu se poartă mască. Dar cerem românilor să poarte mască.

S-a întâmplat ca vineri masca să se rupă la unul dintre brațe. Un polițist cu câteva clase, 7 sau 4 clase, mă învață pe mine, eu medic chirurg, cum să port mască.

N-am cum să port masca dacă s-a rupt într-o parte. Mi-a spus că trebuia să țin masca în mână.

Individul a vrut să-mi dea o amendă, probabil m-a recunoscut sau a fost pus de cineva.

De azi încolo va spun că eu nu voi mai purta mască. Nu există boală fără simptome”, a declarat Cătălin Rădulescu la B1 TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *