Soluția PSD după plecarea lui Robert Negoiță din partid: Aurelian Bădulescu va candida la sectorul 3 – surse presă

Social-democrații au găsit un înlocuitor pentru Robert Negoiță la șefia sectorului 3. Surse din partid susțin că Aurelian Bădulescu ar putea fi propunerea PSD în cursa pentru alegerile locale programate în această toamnă, scrie site-ul știrileprotv.ro

Numele lui Aurelian Bădulescu ar fi fost susținut în discuțiile din interiorul formațiunii chiar de către primarul general, Gabriela Firea.

De altfel, Aurelian Bădulescu s-a poziționat deja împotriva actualului primar. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Aurelian Bădulescu l-a criticat dur pe Robert Negoiță, despre care a spus: ”Un profitor! Un oportunist! Și-un căpușar al banului public pentru propriile interese!”.

Viceprimarul general al Capitalei este considerat un apropiat al primarului Gabriela Firea, care i-a și delegat atribuțiile atunci când nu a putut să conducă Primăria Generală.

Bădulescu s-a făcut remarcat după ce a ajuns de câteva ori în centrul unor scandaluri, având un limbaj deplasat în unele cazuri.

Ultimul scandal în care a fost implicat a avut loc la începutul lunii iunie, când Bădulescu a apărut neinvitat la conferinţa de presă pe care Nicușor Dan o convocase, pentru a prezenta nerealizările din mandatul Gabrielei Firea.

Context

Robert Negoiță a anunțat joi într-o conferință de presă lansarea Partidului București 2020, din partea căruia va candida pentru Sectorul 3.

Negoiță a anunțat pe data de 6 iulie că nu va candida din partea PSD pentru un nou mandat la Primăria Sector 3.

Anunțul este o lovitură puternică în primul rând pentru Gabriela Firea, care potrivit ultimelor sondaje pierde teren în fața lui Nicușor Dan, candidat susținut de PNL, Alianța USR/PLUS și PMP. Sectorul 3 are, potrivit ultimului recensământ oficial, 473.114 de locuitori, fiind cel mai mare sector din Capitală.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *