Anchetă la Piața Reșița, administrată de familia comisarului Negoiță, confirmată de ministrul de interne Marcel Vela

O anchetă la Piața Reșița a fost dispusă chiar de ministrul de interne Marcel Vela, după ce presa a dezvăluit că de ani de zile piața este administrată de familia unui comisar de poliție și a devenit raiul traficanților de țigări.

Subordonații ministrului verifică posibile legături ale familiei comisarului Constantin Negoiță cu posibile acte infracționale. „Am demarat o anchetă. Din primele informații pe care le am, într-adevăr cineva din familia unui polițist administrează acea piață și verificăm posibilele legături cu acte infracționale. Este o anchetă în acest sens în Piața Reșița”, a declarat Marcel Vela, ministrul de Interne, potrivit PsNews.

Reamintim că Piața Reșita este administrată de mai bine de 20 de ani de familia comisarului de poliție Constantin Negoiță. Acesta, prin intermediul firmei soției sale, Georgeta Negoiță, închiriază spațiile pieței deși legal, piața trebuia să revină în administrarea primăriei încă de acum un an, pentru că din anul 2019 contractul de concesiune a expirat.

Practic, autoritățile locale pierd în fiecare lună peste 10.000 de euro pentru că familia comisarului de poliție Constantin Negoiță refuză să respecte o hotărâre judecătorească, arată sursa citată.

Anchetă la Piața Reșița. De-a lungul timpului, atât Poliția Locală a Sectorului 4, cât și Poliția Națională, au confiscat în nenumărate rânduri cantități impresionante de țigări din această piață. În urma controalelor, nu se mai vând țigări netimbrate în Piețele Sudului și Progresul, iar singurul loc din sectorul 4 unde se mai găsesc este Piața Reșița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *