Liderii PSD au început să se toarne: Contribuţia lui e spolierea bugetului şi trecerea acestuia prin firme căpuşă. A ridicat terase pentru iubită

Acuzaţiile aduse de Aurelian Bădulescu:

 • Lui Robert Negoita i se potriveste zicala : hotul striga hotii! Este stiut faptul ca in Bucuresti, cele mai scumpe bancute, panselute, garduri si lucrari sunt in sectorul 3. Se umfla pretul si de cate 3-4 ori! Robert Negoita a devenit primar ca membru PSD si acum 8 ani, si acum 4 ani.
   
 • Sectorul 3 arata bine inca de pe timpul fostului primar, Liviu Negoita. El a inceput reabilitarea blocurilor, amenajarea locurilor de joaca si a parcurilor. Lumea nu uita!
   
 • Contributia lui Robert Negoita a fost si este spolierea bugetului sectorului 3 si trecerea acestuia prin firme capusa.
   
 •  Un profitor! Un oportunist! Si-un capusar al banului public pentru propriile interese! Se lauda acum ca a “construit pasaje” pentru a rezolva traficul din sectorul 3. De fapt, nu a amenajat decat un podet, in interes propriu, pentru a iesi mai usor spre bulevard cetatenii care au cumparat case in cartierul construit de firmele lui, prin interpusi. Deci, isi sprijina propriile business-uri! In rest?
   
 • Precizez ca mi-am facut toate studiile la timp, la varsta potrivita, la zi si la stat. Restul sunt subiecte de cancan! Cam ce se discuta pe inserat, pe la terasele ilegale ridicate de domnul Robert Negoita. Una pentru o iubita, alta pentru un prieten, vreo doua pentru protectie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *