Medicul Adina Alberts susține că răspândirea SARS-COV-2 este întreținută pentru bani. „Guvernanții vor să aibă COVID-19!”

Medicul Adina Alberts susține că numărul mare de cazuri de coronavirus este întreținut de guvernanți din rațiuni financiare. Deconturile pe fiecare pacient tratat în spital sunt uriașe și sunt plătite de casa de asigurări, dar în final ajung la „băieții deștepți” din sănătate, spune soția milionarului Viorel Cataramă. La ce avânt au guvernanții de a face aceste cheltuieli în numele COVID, cred că cei 80 de miliarde de euro nu le vor ajunge nici pe o măsea!”, a spus Adina Alberts, referindu-se la banii alocați de Uniunea Europeană României și obținuți în urma negocierilor de acum două zile de președintele Klaus Iohannis.

Adina Alberts și-a expus argumentele pe contul ei de Facebook.

„Guvernanții vor să aibă COVID-19!

O să vi se pară absurd, dar haideți să vedem, în linii mari, cât de profitabil este COVID-ul și pentru cine!

Zilele trecute, președintele României s-a întors de la Bruxelles cu aproape 80 de miliarde de euro. A fost necesară falimentarea sectorului privat din România, prin ordine militare și ordonanțe de urgență, pentru ca statul să încaseze această sumă uriașă de bani.

Dar sectorul privat de afaceri nu este singurul care trebuie pus la pământ, ci și omul de rând. Cum? Prin deconturi uriașe, uluitoare și aberante pentru fiecare pacient COVID-19” a explicat soția lui Viorel Cataramă

Medicul Adina Alberts a pornit de la un exemplu relatat de presă, sumele declarate ca find cheltuite pe un pacient internat cu coronavirus.

„Un exemplu grăitor, cu dovezi incontestabile este nota de plată uriaşă emisă pentru un pacient COVID-19 din România, care a stat internat doar şapte zile în Spitalul Minicipal Câmpina: 168.261,969 lei!

Managerul SMC. dr. Călin Tiu, a declarat presei că totul este legal, iar „bolnavul nu va plăti nimic”. ”Aceşti bani nu sunt plătiţi de către pacient, ci sunt suportaţi de către sistem. Este vorba despre un deviz de plată. Noi, prin lege, suntem obligaţi să ataşăm documentelor de externare şi aceste devize de plată. Există un Ordin al Ministerului Sănătăţii din 2008 care stabileşte exact cum se calculează acest deviz. Ideea este următoarea: în deviz apar cheltuielile cu pacientul, cât au costat medicamentele, procedurile, iar la sfârşit se adaugă întreaga cheltuială a spitalului pe luna respectivă împărţită pe număr de zile de spitalizare, deci pe pacient”, a declarat dr. Călin Tiu, managerul SMC Câmpina, citat de Adevărul.

Acești bani vin din CNAS, unde cotizăm toți! Deci nu doar pacientul plătește, ci NOI TOȚI! Vă imaginați totalul sumei de pe facturile fiecărui pacient „suspect de COVID” și internat obligat-forțat minimum 2 zile în spital? Aplicăm regula de 3 simplă, și obținem un decont de 10 000 de euro pt 2 zile de spitalizare COVID. Vă imaginați ce decont total va avea CNAS către spitale la finalul acestei pandemii, bani care se duc în mare parte către furnizori (băieții deștepți din Sănătate)? La ce avânt au guvernanții de a face aceste cheltuieli în numele COVID, cred că cei 80 de miliarde de euro nu le vor ajunge nici pe o măsea!”, a scris Adina Alberts.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *